GLEDANJE U SUNCE LEČI SVE BOLESTI Potrebno je samo pravilno da uradite ove korake do večnog izlečenja
Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Gledanje u sunce i uzemljavanje su prastare metode koje čoveku daju energiju i vraćaju izgubljeno zdravlje. Tačno je da sunce može da ošteti kožu do tih granica da izazove rak, ali sunce može da pomogne da izlečimo sve bolesti koje nas muče.

Sangejzeri ( gledači u sunce po sistemu učenja Hira Ratana Maneka) tvrde da gledanje u sunce i uzemljavanje zapravo leče sve moguće bolesti koje imamo.

Važno je samo da se uradi bezbedno gledanje u sunce, a to znači da moramo da gledamo u sunce samo u sigurne sate, što znači  sat i po od izlaska i sat i po do njegovog zalaska. Zimi, sigurni sati su 2-3 sata od izlaska isto toliko do njegovog zalaska.

Način lečenja je jednostavan i prirodan. Kada primamo sunčevu i zemljinu energiju uzemljeni, mi smo provodnik obeju energija. Sunčeva energija je jaka-vruća, zemljina je slaba-hladna, a obe energije su potrebene i spojene zajedno aktiviraju bio ritmove u nama koji se zovu simpatikus i parasimpatikus. Jutarnji sunčevi zraci ubrzavaju bio ritmove, a večernji ih usporavaju.

Lečenje gledanjem u sunce ne treba nam učitelj, to radimo sami i tako postajemo sami sebi učitelj.

Tokom gledanja u sunce trebalo bi imati pozitivne misli, vizualizovati sebi ono što želimo da nam se dogodi, ili svom umu  govoriti šta da uradi sa telom.

Tada ne bi trebalo da nosimo ništa na glavi( kako bi sunčeva i kosmička energija mogle bez problema da prođu kroz krunske čakre, pa dalje kroz celo telo.

Trebalo bi da izbegavamo da stojite na mokroj i vlažnoj zemlji

Treba biti istrajan i sunčev preporod će doći.                

1. Nađite prijatno mesto odakle lepo možete videti izlazak ili zalazak sunca, i opušteno gledajte u sunce bez naočara ili sočiva( sem ako ona nisu hirurški ugrađena). Stanite sa rukama opuštenim uz telo i uživajte gledajući u sunce uzimajući njegovu energiju. Možete stajati, sedeti, ležati, ali da vam kičma bude ispravljena i prava, možete raditi vežbe.

2. Nakon svakog gledanja u sunce, protrljajte dlanove i njima pokrijte oči i držite tako jedno vreme, sve dokle god vidite boje, slike i razne pokrete koji vam se nalaze pred očima. Što duže držite zatvorene oči pokrivene dlanovima, to su vam i rezultati brži i jači.

3. Do 10 minuta sangejzinga ne morate se uzemljavati, ali posle tog vremena je obavezno da se uzemljavate radi ravnomernog protoka energija u vašem telu i kontrolisanja ega. Uzemljavate se tako što stanete bosonogi na zemlju bez trave i gledate u sunce. Ako nemate uslova da stojite bosonogi nabavite sebi neki od prizemljivača sa kristalima i orgonitima, koje možete naknadno koristiti u stanu.

4. Siguran sangejzing započeti sa samo 10 sekundi gledanja u sunce direktno, i to samo u terminu do sat i po kada ono izlazi i isto toliko  kada zalazi. Sledeći dan kada budete mogli da gledate u sunce u sigurnom satu, gledajte u njega 20 sekundi, zatim sledeći (treći) dan 30 sekundi i tako  sve dok ne stignete do 5 minuta neprestanog gledanja. Sve to vreme  gledate u sunce i ujutru i uveče. Kada dođete na 5 minuta sangejzinga radite ga od tada samo jednom na dan ali dodajući svaki dan po 10 sekundi, jednom ujutru, jednom uveče! Tako povećavajte sve dok ne dođete na 45 minuta neprestalnog gledanja.  Najduže sedam dana možete gledati u sunce po 45 minuta dnevno. Onda se spuštate unazad, sve dok ne dođete do 5 minuta. Vreme gledanja možete da podelite, malo ujutru, malo uveče.

5. Možete slobodno treptati, kružiti očima “oko” sunca, stavljati ruke iznad očiju, gledati kroz krošnju drveća, kroz rupičaste naočare ako vam je sunce jače dok vam se oči ne priviknu. Ako ste okruženi zgradama ili brdima možete gledati u odsjaj vode iz lavora (kadice) u podne.

 6. Ako vam sunce tokom gledanje nestane iza oblaka, nastavite da gledate. Ako su oblaci crni,i vi ne osećate energiju, tada prestanite i nastavite tokom dana.

7. Hira Ratan Manek preporučuje korišćenje sunčane ili solarne vode. Pijaća voda se stavi u neku staklenu flašu od 2 litre. Pokrije se na vrhu manjom staklenom čašom ili poklopcem da bude providno kako bi sunčevi zraci padali direktno unutra. Plastika se ne koristi. Flaša se stavi napolju, na golu zemlju, da se puni sunčevom svetlošću 5 sati. Voda se pije odmah nakon „punjenja”.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading