Nakon što ga je prevarila, postavio je video nadzor svuda, ali onda je usledio horor za nju!
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Kada jednom nestane poverenja u vezi, jako je teško ponovo ga izgraditi. Jedna devojka iz Velike Britanije uverila se u to na sopstvenom primeru – nakon što je prevarila svog dečka, njegovo ponašanje se potpuno promenilo.

„Ja imam 27, a on 28 godina. Prevarila sam ga nekoliko puta i uništila sam njegovo poverenje“, započela je svoju priču ova devojka, koja je zatražila pomoć stručnjaka.

Nakon toga se njegovo ponašanje prema njoj potpuno promenilo, što je i očekivano, a ona je pristajala na sve kako bi spasila sedmogodišnju vezu.

„Morala sam nekako da pokušam da povratim njegovo poverenje i kada je tražio da postavimo kameru u našoj spavaćoj sobi kako bi on sve vreme znao gde se nalazim i šta radim, pristala sam“.

Ova devojka istakla je i da joj dečko zabranio da koristi društvene mreže, osim Snapčat-a, putem kojeg je proveravao šta je obukla i gde se nalazi.

„Pristala sam na sve samo da bih ga naterala da mi ponovo veruje. Želim da se udam za njega i predložila sam mu da počnemo da živimo zajedno, a onda sam doživela najveći šok u svom životu. On mi je opušteno rekao da njegova porodica ne zna za mene! Bukvalno sam ostala bez teksta, a on je dodao da su njegovi veoma religiozni i da me nikada ne bi prihvatili. I dalje sam van sebe posle ovog saznanja i zaista ne znam šta da radim“, napisala je ona u pismu kojim je zatražila savet terapeutkinje Didre, kolumnistkinje britanskog lista „San“.

„Žao mi je, ali vaš dečko očigledno nije za ženidbu. Njegov način na koji je želeo da ponovo stekne poverenje u vas je opsesivan. Tačno je da ste varali i izgubili njegovo povrenje, ali to ne znači da morate da se odreknete svojih prava. Ponašanje vašeg dečka je veoma zabrinjavajuće jer on želi apsolutnu kontrolu nad vašim životom i vrlo verovatno će se njegova opsesija samo pogoršavati“, odgovorila joj je terapeutkinja.

Na kraju, savetovala joj je i da razmisli o raskidu, „ukoliko želi vezu koja je ispunjava i u kojoj se partner poštuje“.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading