ŽALOSNO Dobila je kaznu jer je pričala telefonom ispred kuče: "Prijavila me je komšinica samo zbog boje kože"!
Foto: Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

 

Jedna Afroamerikanka je kažnjena sa 385 dolara jer je pričala glasno telefonom, ali je za prijavu optužila komšinicu belkinju, za koju veruje da ju je prijavila policiji samo zbog boje kože.

Dajamond Robinson je šetala ispred kuće u gradu Istpoint u američkoj državi Mičigen u četvrtak, kada je joj je prišla komšinica i pitala je da li može da stiša glas ili da prekine vezu, javila je WJBK televizija, a preneo Njujork post.

„Rekla mi je jednu od “onih“ stvari. Odgovorila sam joj “skloni mi se sa puta“ i nastavila sam da hodam. Govorila je svašta. Tri minuta kasnije, pojavila se policija“, opisala je Robinsonova.

Potom je počela da na Fejsbuku emituje uživo razgovor sa policijom.

„Nadam se da znate da se sve snima“, rekla je policajcima.

Dok je snimala, policajci su joj pisali kaznu.

„Dobila sam kaznu za narušavanje javnog mira jer sam pričala glasno telefonom. Zato sam dobila kaznu? Planiram da se borim da ne platim kaznu i stavila sam bezbednosne kamere ispred kuće. Ne postoji šansa da mi dođe policija zato što pričam u mom dvorištu, u mom kraju, u mom bloku“, izjavila je Dajamond Robinson.

 

 

Ona veruje da je bila meta samo zato što je Afroamerikanka i dodala je da se belkinja, koja je zvala policiju, uselila u kraj pre dve nedelje.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading