PAD NIJE NAJGORE ŠTO MOŽE DA SE DOGODI Devojčica je izgubila život nakon što je ušla u lift , tada je sve krenulo po zlu!
Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

U nedelju uveče u okrugu Ankang Jinhaivan u gradu Zhanjiang u Kini, devojčica se zaglavila u liftu na prvom spratu stambenog bloka. Pozvala je pomoć prijatelja i porodice, kako prenose kineske vesti.

Ubrzo nakon toga, tim za održavanje je stigao na lice mesta, gde su otvorili spoljna vrata lifta i videli da lift unutra polako ide prema gore. Nekoliko kolega je odmah prebačeno na gornje spratove zgrade, kada je lift iznenada "lansiran" na gore velikom brzinom. 

Lift je udario u vrh 30. sprata, nakon čega je bio skroz „deformisan“, a osoblje je pokušalo da spasi devojčicu. Hitne službe radile su sat vremena kako bi je oslobodile iznutra pre nego što su je prebacili u bolnicu, gde je umrla od povreda, prenosi Njuzvik.

Jia Gong, bivši zamenik šefa stanice za inspekciju bezbednosti i zdravlja na radu u Zhanjiang-u, rekao je da se ljudi uglavnom plaše lifta koji padaju prema dole, ali je mnogo verovatnije da bi lift udario na poslednji sprat (mada je to i dalje vrlo malo verovatno).

Veruje se da kada je poluga kočnice pukla na dva dela, protivteža je oborila šaht lifta, zbog čega se lift raketirao nagore.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading