POKRETNA REKLAMA Rus zgrnuo veliku lovu zbog ovog oglasa, kada vidite neće vam biti dobro!
Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

 

Egor Onopko, bloger iz ruskog grada Vladivostoka, uspeo je da privuče veliku pažnju medija i zaradi lep novac pretvarajući desnu stranu vrata u prostor za doživotni oglas.

Niko zaista nije verovao da će Onopko, koji na društvenim mrežama sebe zove "onokonde“, proći s idejom kada ju je prvi put objavio na Instagramu - uradiće trajne tetovaže za doživotne oglse na njegovom vratu.

Tako je mladi rus, prošle nedelje je objavio vizuelni dokaz da je to učinio, dodajući da je zaradio oko milion rubalja oko 13.500 američkih za 10 prodatih reklamnih mesta trajnih tetovaža.

Onokonda je rekao svojim obožavaocima da ga je za pretvaranje u bilborde nadahnuo digitalni kreator Jan Staškevič, specijalizovan za "isticanje blogera“ i koji je prvi kupio oglasni prostor na Egorovom vratu.

Takođe je bio taj koji je predložio da potraži i devet drugih zainteresovanih klijenata za svoje "tetovaže oglase".

Očigledno je objava mladog blogera izazvala veliko interesovanje preduzeća i pojedinaca kako u ruskoj, tako i u susednim zemljama, koji su želeli da mu se oglasi na društvenim mrežama zauvek urežu u kožu. Na kraju je uspeo da proda devet dostupnih mesta na svom vratu  preduzećima u Rusiji, Ukrajini i Belorusiji.

Da bi im se nadgledanje Instagrama trajno tetoviralo na vrat onokonde, zainteresovane strane morale su da plate naknadu od 100.000 rubalja ili oko 1.350 dolara, što je, morate priznati, "razuman iznos" za doživotno oglašavanje.

Mladi bloger rekao je ruskim medijima da postoji veliko interesovanje za jedinstvene nekretnine i morao je da odbije mnoge ponude.

Da bi sve bilo legitimno, Egor i njegovi klijenti potpisali su ugovor kojim se precizira da će tetovaže na vratu ostati vidljive do kraja njegovog života i da mu je zabranjeno brisanje ili prekrivanje drugim tetovažama.



Egor Onopko nije prva osoba koja se pretvorila u reklamni bilbord, ali je prvi kome su istetovirani Instagram oglasi, umesto imena kompanija ili logotipa.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading