CELA DRŽAVA NA NOGAMA Dečakovo beživotno telo su iz mrtvačnice na sahranu prevezli u kamionu za smeće
Foto: Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

 

Devas: Telo 21-godišnjaka, koji je navodno izvršio samoubistvo, odvezeno je na sahranu u vozilu za smeće u okrugu Devas, nakon čega je lokalna građanska uprava suspendovala zdravstvenog službenika i ukinula usluge trojici privremeno zaposlenih .

Incident se dogodio u gradu Sonkatč u subotu, nakon čega je njegov video snimak postao viralan na društvenim mrežama.

Na snimku je viđeno nekoliko civilnih zaposlenih kako bacaju telo u prazno vozilo za smeće.

Opozicioni kongres udario je na stranku Bharatiia Janata zbog incidenta, ali vladajuća stranka je rekla da su lokalne građanske vlasti odmah preduzele mere.

Prema izvorima, žrtva, koja je bila stanovnik sela Rolupipalia, navodno je umrla samoubistvom, a telo je poslato na sahranu na groblje iz mrtvačnice lokalnog zdravstvenog centra nakon obdukcije.

Glavni opštinski službenik opštine Sonkatč Ravi Bhatt rekao je na sahrani prisustvovalo 67 ljudi, 18. aprila ove godine, a takođe je priznao da je telo poslato u kamionu za smeće u subotu.

Rekao je da je naređena istraga o incidentu i da je nadležno zdravstveno odeljenje suspendovano, a usluge troje privremeno zaposlenih, uključujući sanitarnog nadzornika, ukinute.

Međutim, državni sekretar BJP Rahul Kothari rekao je za PTI da su lokalne građanske vlasti odmah preduzele mere u vezi s tim.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading