KAO IZ NAJSTRAŠNIJE FILMSKE SCENE Putnici leta su doživeli ogroman stres: Vrata na avionu su naprosto nestala neposredno pre poletanja!
Foto: Facebook

Foto: Facebook

 

Vožnja avionom je poznato iskustvo većine ljudi, neki to vide kao neophodan prevoz, a druge uhvati panika kada zamisle sva moguća katastrofalna scenarija. Putnici u Mineapolisu, SAD, doživeli su nešto što nijedan putnik ne bi želeo.

Letenje omogućava čoveku da putuje svetom i otvara razne nove mogućnosti. Međutim, često postoje situacije koje nisu baš prijatne. Jedan takav događaj dogodio se u Mineapolisu. Portal Unilad navodi da su vrata bukvalno odletela pre poletanja malog aviona kompanije Boutikue Arlajns.

Šok koji su putnici doživeli verovatno neće biti opisan. Mali avion sa 8 sedišta izgubio je vrata odmah pri poletanju. Ukratko, odletela su i ljudi su nezaštićeni sedeli na gotovo otvorenom prostoru na sred piste aerodroma.

Putnik po imenu Tom Ion rekao je o onome što se dogodilo tokom kratkog leta: "Trebali smo da poletimo, ubrzali smo i vrata su neočekivano odletela. Začuo se jak prasak i vetar. Nisam ni video kada mi je torba izletela iz aviona“, opisao je opasne trenutke jedan od putnika. Džon je naglasio da je situacija zaista bila neprijatna i napomenuo da ga je to iskustvo uplašilo: "Da je osoba sa detetom na kolenima sedela u avionu, ne znam šta bi se dogodilo", dodao je.

Zaposleni sa aerodroma procenili su situaciju i potvrdili da let nije poleteo i nakon incidenta vratio se na svoju kapiju na međunarodnom aerodromu Mineapolis, gde su avionu ponovo stavili njegova vrata.

Kao odgovor, Boutikue Arlajns je saopštio da nijedan od dvojice pilota nije popunio kontrolnu listu pre leta i da su zbog toga otpišteni. Na sreću sve se završilo kako treba.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading