Ženu je uplašio učtiv lopov: Počela je da vrišti dok joj se on izvinjavao, a zatim je usledila drama
Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Verovatno niko ne bi želeo da naleti na lopova u sopstvenoj kući. O tome bi mogla da razgovara i jedna žena iz Škotske, koja je tako nepozvanog gosta prekinula tokom "posla". Ono što joj je rekao pre nego što je napustio kuću može se retrospektivno činiti smešnim, ali ona sigurno ne bi želela da to iskusi drugi put.

Kada su 26-godišnja Sofija-Luis nedavno u pet sati ujutru probudili neobični zvukovi, pomislila je da je njen tri godine stariji suprug Kieran ustao. Pa je otišla da pogleda kuhinju, ali u svom neprijatnom iznenađenju nije naišla na svog supruga, već na neželjenog gosta, koji je bio do tada nepoznati lopov. Čim ju je ovaj neznanac primetio, rekao je: „Izvini, pogrešna kuća“ i udaljio se.

Sofija mu se obraćala, ali kad je shvatila šta se dešava, počela je da vrišti. Glasan vrisak probudio je njenog muža, koji je potrčao za lopovom, ali on je već bio daleko, pa ga nije mogao uhvatiti. Prvo što je Sofia odmah učinila bilo je otići i brzo proveriti njihovo dvoje dece da li im se nešto dogodilo.

"U početku sam se pitala da li samo sanjam. Ali onda sam ga ugledala, pogledi su nam se sreli i videla sam da se uplašio “, prokomentarisala je Sofija svoj susret sa lopovom.

„Nisam želela da verujem da će nas neko pokrasti. Bila sam šokirana i nadala sam se da je zaista nesrećna slučajnost što se neko napio i ušao u pogrešnu kuću “, dodaje Sofija. Kasnije se ispostavilo da ovo nije nesrećan slučaj. Stvari u nekoliko soba bile su razbacane i lopov je na kraju pobegao sa Iksboksom i iPedom.

Sofija je takođe imala sreće što joj je muž bio kod kuće. „Moj muž je u vojsci, pa ga često nema“, rekla je. 

Incident je pogodio čitavu porodicu koja se sada nada da će lopova uspeti da uhvati policija i da će im ukradeni predmeti biti vraćeni. „Moj mali dečak je tužan što je njegov iPed nestao. Ima samo četiri godine i prilično se uplašio“, dodala je Sofija.

U vezi sa ovim slučajem, policija poziva stanovnike da svoje domove obezbede još više i, ukoliko imaju informacije koje bi mogle dovesti do rešenja slučaja, da kontaktiraju nadležna odeljenja.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading