Gospođa izgubila svoj lutrijski listić sa kojim je osvojila preko 25 miliona dolara! Da li će uspeti da uzme keš ili će se to dodeliti nekom?
Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Jedna žena je, kako se izveštava, u sredu ušla u prodavnicu Arko u gradu Norvalk u Los Anđelesu, u Kaliforniji, rekavši da je tamo ostavila kartu za SuperLotto Plus.

Neimenovana žena rekla je da je kartu ostavila u pantalonama, koje je oprala u veš mašini, rekla je radnica prodavnice. Snimak nadzora pokazao je da je žena kupila tiket i da su zaposleni upoznati sa tim, rekao je direktor prodavnice. Kopija video snimka je predata Kalifornijskoj lutriji, rekao je menadžer TV stanici. Portparol lutrije Keti Džonston rekla je da će se istražiti tužba žene.

Kupci lutrije koji smatraju da su pobedili moraju da popune obrazac zahteva. Oni koji su izgubili listić takođe moraju da dostave dokaze da su ga imali, poput fotografije prednjeg i zadnjeg dela, prema zvaničnicima lutrije.

U ovom slučaju još se ne zna šta će biti sa ovim slučajem jer je suma dobijenog novca ogromna. U ovom slučaju, pobednik bi mogao da uzme 26 miliona dolara u ratama ili 19,7 miliona dolara u gotovini. Ako se ne dodeli džekpot, državnim školama u Kaliforniji biće dato 19,7 miliona dolara

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading