Čovek iz Sidneja pronalazi masivnu, zastrašujuću zmiju kako visi na vratima od podruma, a njena veličina će vas šokirati! (VIDEO)
Foto: Facebook

Foto: Facebook

 

Čovek iz Sidneja doživeo je gadan šok nakon što je naišao na ogromnu trometarsku zmiju koja se skrivala u njegovoj vešeraj.

Robin Ford, iz Hornsbi Heightsa na severnoj obali Sidneia, ugledao je zastrašujućeg dijamantskog pitona koji je vrebao sa vrha njegovih podrumskih vrata, izgledajući sasvim kao kod kuće dok mu je rep visio.

Postavljajući sliku zastrašujuće, ali bezazlene zmije u Fejsbuk grupi, Robin je otkrio da je to biće krajnje bezbedno uklonjeno i pušteno nazad u lokalno grmlje.

Fotografija je izazvala jezu na celom Fejsbuku, a mnogi ljudi su izrazili užas pri pogledu na podlog uljeza, uprkos tome što je poznato da je prilično 'stidljivo i nervozno' biće.

Kako bi ste vi reagovali da ste se našli u ovoj situaciji, pišite nam u komentaru.

Međutim, drugi su hvalili zmiju kao „zapanjujuću“ i „veličanstvenu“, napominjući da bi njene predatorske veštine zapravo bile od velike koristi vlasniku kuće kada je reč o miševima i „gadnim paukovima“ da ih drži na distanci.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading