OVO SU NAJLEPŠE BANJE U SRBIJI Idealne destinacije za odmor
Balkan Trip

Imamo sreću da živimo u zemlji koja je bogata prirodnim lepotama među kojima su i brojne banje koje su sve više popularne među turistima. Banjski turizam je lekovit i opuštajuć i nudi mnogo sadržaja za putnike svih uzrasta i interesovanja.

Emisija "Čekiranje", koja se emituje svakog radnog dana na televiziji Balkan Trip rešila je da gledaocima predstavi i ovu stranu turizma. Domaćin emisije, Alisa Jovanović, pozvala je u goste Vanju Nikolić Petrović. Vanja je gledaocima poznata po svojim uzbudljivim emisijama o planinskom turizmu i planinarenju, a od skora se posvetila i istraživanju naših banja u čemu je pravi ekspert što uspešno dokazuje u svojoj novoj emisiji "Od banje do banje".

"Interesuje me, pošto imaš velikog iskustva po banjama u Srbiji, koja je, po tvom mišljenju, najlepša banja u Srbiji?" Pitala je Alisa Vanju.

"Prva banja koju sam obišla u emisiji bila je Atomska Banja Gornja Trepča, a poslednja je bila Lukovska Banja, pa bih njih izdvojila", odgovorila je Vanja kojoj je bilo teško da se odluči između toliko lepota.

Balkan Trip

 

Ipak, posebnu pažnju posvetila je Lukovskoj Banji, a OVDE možete videti i zašto.

Ukoliko su vam potrebne još neke inspiracije za kvalitetan godišnji odmor, Telekomova mreža kablovskih kanala je pravo mesto za vas.

Komentari (0)

Loading