beba i macka
Foto: Printscreen/tiktok.com/dontstopmeowing

Kada je mama pokušala da spusti bebu u krevetić, Čejs nije mogao da sakrije znatiželju i očiglednu ljubomoru. Dok je mama pažljivo brinula o novom članu porodice, mačor je uskočio unutra zahtevajući pažnju.

Porodica se brzo prilagodila ovoj neobičnoj dinamici između bebe i mačke. Mama je morala da podeli svoju pažnju i nežnost između novog člana porodice i ljubomornog Čejsa.

Reakcije na ovaj snimak su bile podeljene, pri čemu su neki isticali važnost odrastanja sa kućnim ljubimcem, dok su drugi izražavali zabrinutost zbog higijene ili sigurnosti bebe: 

,,Čejs je ipak samo mačak, nije toliko bitan kao tvoja beba.''

,,Ne vidim razlog zašto i mačak ne može da bude u krvetu zajedno sa bebom? Imao sam mačke u kolevci od svog četvrtog dana života i ništa mi ne fali.''

,,To je nehihijenski, sve te mačeće dlake u bebinom krevecu još!''

,,Smejem se od početka snimka, mačor je hit!''

,,Dečak i mačak će vremenom postati najbolji drugari i savršeni partneri u nestašlucima.''

,, Ali rep na bebinom licu je bio epski momenat! ''

,, Ignorišite sve negativne komentare na račun mačaka. Ja sam baka od 80 godina i moja deca su odrasla sa životinjama, vidi se da je ova žena odlična majka i neko ko voli životinje.''

Uprkos različitim reakcijama, mnogi su se složili da je mačorov postupak bio urnebesan, a porodica je pokazala ljubav i pažnju prema svim svojim članovima, uključujući i ljubomornog Čejsa.

(espreso.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading