VOLI GOTOVINU Mačak je svaki dan donosio mnogo novca, kad su postavili kameru, zaprepanjili su se
Foto: Youtube/Printscreen

Ova kancelarijska maca ima veoma poseban talenat. Ona je kradljivac novca. Druge mačke vole mačju hranu, ali on ima jaku sklonost ka gotovini.

Uzima novac od prolaznika i pretvara ga u nešto značajno. Kompanija je usvojila ovu mačku iz Skloništa za životinje.


Slatka spasena maca stekla je poseban ugled u kancelariji marketinške firme, gde živi puno radno vreme. Tokom dana, on je tipičan mačji radnik. Koji će rado ponuditi prijatan predah za svoje kolege ili skočiti na njihovu tastaturu da u njihovo ime šalju iskrivljene mejlove.

Međutim, uveče počinje pravi posao. Vrativši se jednog jutra na posao, čovek je primetio nešto novca na podu blizu staklenih vrata gde mačka voli da se sunča i posmatra ljude. Kako je novac dospeo tamo bila je misterija, ​​koja se produbljivala.

Ubrzo je novac stalno pristizao i bili su zbunjeni odakle je novac došao. Nakon kontinuranog praćenja, otkrili su da su prolaznici pokušavali da se igraju sa mačkom kroz staklo. Kao sredstvo da se mačka namami u akciju, neko je ubacio novac kroz rupu na ulaznim vratima samo da bi ga mačka otela.

Toliko ljudi su bili fascinirani jedinstvenim veštinama mačke da je postala stalna igra da je namamite u akciju uz nešto novca. Zaposleni u kancelariji su tada odlučili da veštine svoje mačke dobro iskoriste i sav novac doniraju Dnevnom centru za beskućnike.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading