Vlasnici su se verovali da su Konora izgubili zauvek, sve dok jedan poziv posle 13 godina nije promenio sve
Facebook

Facebook

 

Karen Foks nije nikada zaboravila traumu koju je preživela kada se stranac zaustavio u džipu ispred njenog doma u Nešvilu i usred dana ukrao njenog ljubimca, jokrširskog terijera Konora.

Nedeljama su nesrećna žena i njen suprug očajnički tražili izgubljenog psa, ali bezuspešno jer lopov nije ostavio nikakve tragove za sobom

Karen, inače veterinarka, nije mogla da poveruje kada je početkom meseca dobila glasovnu poruku od kompanije koja proizvodi čipove koji je ona ugradila u svog psa. Rekli su joj da je neko doneo 16-godišnjeg psa po imenu Konor. Sledeći poziv je primila 4. marta od Nešvilskog azila. Oni su joj potvrdili da je neko u sklonište doneo psa pronađenog kako luta ulicama.

Porodica ljubimca izgubljenog davne 2008. godine bila je nema od šoka – da li je to zaista njihov voljeni pas?

Ali čim je Karen stigla u azil, sve sumnje su nestale. Konor je potrčao u naručje vlasnici i ušuškao se u njeno naručje kao da se ništa nije dogodilo.

Verni ljubimac sećao se svih svojih omiljenih igara i mesta u domu koji je davno napustio, a čini se da je poslednjih 13 godina pokušavao na sve načine da se vrati kući.

Sada kada je to konačno uspeo, Karen i Konor se ne odvajaju jedno od drugog i nastavili su kao da se ništa nije promenilo.

Ipak, jedna stvar više nije ista. Karenin suprug preminuo je pre četiri godine i nije mogao da vidi čudesni povratak voljenog psa kući.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading