časne verige
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Molitva glasi ovako:

Ti koji obitavaš u beskonačnoj svetlosti i nepristupnoj grmljavini, Tebe gledaju hiljade Sila i milijarde Svetih Anđela i Arhanđela. Sada Ti se, pak, molim i preklinjem Te Bože naš, da moja molitva pred Tobom, Bože i Gospode Milosti, bude kao žrtva blagougodna Tebi.

Svaki čovek koji ima duha nečastivog da se sasvim očisti sa celim domom svojim. Ako je vezan vražbinom ili zlim delima ili magijom ili je sputan od sedamdeset i dve kletve zavisti i omađijan i nosi u sebi trista šezdeset i pet reči vražbine, koje su na štetu i propast slugu Božijih (ime) sa svim domovima njihovim.

molitva

Foto: printscreen/facebook

 

Gde god se pročita ova usrdna molitva moja pred Blagodaću Tvojom, odmah da se oslobodi sav narod i mesto od svakog gneva i bolesti i svake sveze vražbine i bajanja i magije, svakog uroka i zlog jezika, pakosti, nemara i lenjosti, razuzdanosti, nerazboritosti, slabosti i beznađa, svake nepravde i svake zablude ili prevare, ili prepreke dolazeće od đavola, kao i sluge Božije (ime) sa svim domovima svojim. I da budu razrešeni i izbavljeni u ime Oca i Sina i Svetoga Duha. Amin.

Bilo da su te magije i vražbine, na nebu, bilo na zemlji, bilo u moru, ili na bilo kom drugom mestu i polju, da se odmah, ovoga časa, razreše i ukinu na slugama Božijim (imena), i na svim domovima njihovim, i da se oslobode sluge Božije (imena) i cela domovi njihovi od svakog zlog dela magije, ili zlih očiju, ili zavisti, ili gatanja, ili zlog jezika, ili vražbine, ili prokletstva, ili anateme, ili kletve i svake hule ili sile njene. Neka sluge Božije (imena) odmah napuste svaki uticaj nečastivog, prizivanjem svesvetog Imena Tvog, Oca i Jedinorodnog Sina i Blagog i Životvornog Duha.

molitva

Foto: Shutterstock

 

Molitvom mene smirenog blagočestivog sluge Tvog Kiprijana, neka demoni odu, pobegnu i neka se razreše lukavstva njihova, i sav narod i sva tvorevina da se razreši svake sveze i demona i sluge Božije (imena), sa svim domovima svojim i stvarima njihovim, i da budu slobodni i izbavljeni od svake slabosti i dela nečastivog i svakog demona i protivničke sile, molimo te se, da se razreše i da lukava dela nestanu prizivanjem Svesvetog Duha Boga Svetoga.

Bilo da su sluge Božije (imena), na nebu svežane ili sputane, da se razreše, bilo da se vražbina na zemlji nalazi, bilo u nadvratnici, da se razreše, bilo u pragu, ili na kočijskoj koži, ili u gvožđu, ili u kamenu, ili zakucana na drvetu, da se razreše i kao dim da iščeznu. 

(srbijajavlja.rs)

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading