ALO INTERVJU Aleksandra Gudelj, voditeljka: KAD IMA LJUBAVI I RAZUMEVANJA, SVE SE MOŽE I POSTIŽE
Foto: Promo/Foto: TV Prva promo

Jedna od omiljenih televizijskih voditeljki, Aleksandra Gudelj ponovo vodi kviz "Pobednik" kao pre nekoliko godina. Gledaocima je prirasla za srce dok je izvlačila loto brojeve, a potom je radila različite zabavne emisije. Kaže da uživa u novom kvizu, jer je uzbudljivo i može da nauči nešto novo. 

Po čemu se ovaj kviz razlikuje od drugih?

- Kviz „Pobednik“ je dinamičan, ima pet igara, a pobednik osvaja 20.000 dinara, ali nastavlja da se takmiči sve dok ne izgubi. Prilika da osvajate novac je tu, samo morate da pobeđujete protivnika. I to je ono po čemu ovaj kviz razlikuje od drugih.

ALO INTERVJU Aleksandra Gudelj, voditeljka: KAD IMA LJUBAVI I RAZUMEVANJA, SVE SE MOŽE I POSTIŽE

Foto: TV Prva promo

 

Pitanja su iz opšte kulture, informisanosti, znanja... Da li ih i vi rešavate u sebi dok čekate odgovor takmičara?

- Dok spremamo epizode, zanimljivo mi je da se i ja poigram pitanjima. Uvek postoji nešto što ne znate, tako da ceo život učimo, a volim da naučim nešto novo, saznam neku zanimljivost. Kada uđemo u studio i takmičenje počne, tada već znam sve odgovore (smeh).

Ko je po vama pobednik u životu?

- Svako ko je borac je za mene pobednik. Volim kada ljudi ne odustaju lako. Jer sve dok imate ciljeve, ići ćete napred i postaćete pobednik. Ta pozitivna energija kojoj verujemo i koju šaljemo u svemir mora da se vrati u istom obliku. Zato nema predaje kada naiđemo na neki problem. Imajte želje i ciljeve i težite njihovom ostvarenju, jer samo tako se snovi zaista i ostvaruju. Uvek pomozite ako ste u prilici, činite dobra dela. Jer tako svako od nas postaje pobednik!

Vodili ste loto, kviz, emisije s poznatim ličnostima. Da li vam je neki format posebno drag?

- Svi ti formati su mi izuzetno dragi, svaki na svoj način. Ono što im je bilo zajedničko je to da svi pripadaju zabavnom programu, koji meni leži. Loto sam radila najduže, imao je poseban šarm, emitovanje uživo ima posebnu draž, a iz nedelje u nedelju tu je i iščekivanje dobitnika sedmice. I emisije s poznatim ličnostima sam mnogo volela da radim, jer sam uživala u tim razgovorima s njima, kao i sada s takmičarima u kvizu „Pobednik“. Volim da čujem njihovu priču - da li su prvi put u kvizu, imaju li tremu, čime se bave.

ALO INTERVJU Aleksandra Gudelj, voditeljka: KAD IMA LJUBAVI I RAZUMEVANJA, SVE SE MOŽE I POSTIŽE

Foto: TV Prva promo

 

Imate li neki ritual pred emisiju?

- Nemam neki poseban ritual. Popijem kaficu sa divnim koleginicama i prođem kroz pitanja, tako što ih malo ih ispitam kao u školi. One to vole jer žele da čuju i saznaju nešto što dosad nisu.

Da li vam se desio lapsus pred kamerama koji rado prepričavate?

- Više bih to nazvala simpatičnom anegdotom. Dok je trajao loto, iz bubnja su ispale kuglice za džoker izvlačenje i onda sam ih jurila po studiju. Program je bio uživo, a ja sam, kako sam koju pronalazila, govorila: „Evo je, evo je još jedna“, i to tako, kao da je to normalno i deo emisije. U suštini i jeste, jer se tehničke greške dešavaju i moramo da se snalazimo u trenutku. Po završetku tog izvlačenja svi smo se slatko ismejali.

Vaš suprug nije javna ličnost. Kako podnosi vašu popularnost?

- Odlično! Apsolutno nije imao problem s tim ni kada smo se upoznali, niti tokom svih ovih godina. Uvek mi je bio podrška u svemu, kao i ja njemu.

ALO INTERVJU Aleksandra Gudelj, voditeljka: KAD IMA LJUBAVI I RAZUMEVANJA, SVE SE MOŽE I POSTIŽE

Foto: TV Prva promo

 

Imate troje dece. Kako stižete da završite sve obaveze?

- Imam dva sina i ćerku. To je naše bogatstvo! Kada postoji ljubav, onda se sve može i sve se postiže. Razumevanje je takođe ono što je veoma bitno, kako između mog supruga i mene, tako je bitno i kada su deca u pitanju. Milijan i Damjan su veliki dečaci od 12 i 9 godina i dosta su zreli i odgovorni, a Emilija je napunila četiri i to su najslađe godine. Kada snimam, moj suprug Veljko je s njima ili uskoče baka ili deka da ih čuvaju. Uz dobru volju se sve može.

Koji je vaš recept za srećan brak?

- Ljubav, ljubav i ljubav. Sa ljubavlju sve počinje i s njom se završava. Dokle god ima ljubavi, razumevanja, pozitivnih misli, sve traje. Grljenje, ljubljenje, ispijanje jutarnje kafe sa mojim suprugom, želja da budemo skupa je recept za srećan brak. Uživamo da smo zajedno kako nas dvoje sami, tako i sa našom decom. Da gledamo zajedno filmove, serije, da učimo sa našim mališanima, putujemo… To su sve sitne i krupne stvari koje su deo jedne porodice.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading