Praznično darivanje Vulkan izdavaštva i Ferrero Rocher-a
Printscreen

I ove godine u decembru, mesecu praznika i darivanja, Vulkan izdavaštvo i Ferrero Rocher spremili su sjajnu poklon-akciju u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Kupovinom dve od deset prazničnih knjiga Vulkan izdavaštva, na poklon dobijate slatko zadovoljstvo Ferrero Rocher. Akcija traje od 15. decembra do 8. januara 2023. godine, odnosno do isteka zaliha.

Poklon-akcijom su obuhvaćeni odabrani naslovi Vulkan izdavaštva, među kojima izdvajamo najprodavaniju knjigu u Kanadi, bestseler koji je osvojio svet u 2022. godini – Sobarica. Autorka Nita Prouz kroz lik glavne junakinje Moli, koja radi kao sobarica, tka mračni i mistični triler, ali i ispisuje univerzalnu priču o prijateljstvu, porodici, potrazi za identitetom i potrebi da razumemo svet sa kojim se suočavamo. Moli pati od jednog oblika autizma i samo zbog svoje različitosti postaje glavna osumnjičena za ubistvo koje se dogodilo u hotelu u kome radi. To će njen život okrenuti naglavačke.

Ljubiteljima priča koje dokazuju da prava ljubav postoji preporučujemo knjigu Dvoje u jednom srcu Džozi Silver, autorke bestselera Jednog dana u decembru. Dvoje u jednom srcu je roman o tuzi, laganom sagorevanju u bolu, o mogućnostima i izborima, knjiga uz koju ćete plakati i smejati se, i uz koju ćete se setiti koliko je dragoceno osećanje biti zaljubljen. Naša nova heroina će nas podsetiti da nas oni koje volimo – i oni koje gubimo – menjaju, i da na kraju priče nikada nismo ono što smo bili na početku.

Praznično darivanje Vulkan izdavaštva i Ferrero Rocher-a

Printscreen

 

Za sve koji vole popularnu psihologiju pravi izbor mogla bi biti Mudrost puna radosti autora Jongija Minđura, jednog od najslavnijih među novom generacijom tibetanskih meditacijskih majstora. Knjiga se bavi aktuelnim, ali i vanvremenskim problemom anksioznosti u svakodnevnom životu. Koristeći primere iz sopstvenog iskustva i iskustva svojih učenika, autor pokazuje kako da se nosimo sa uznemirujućim emocijama. Umesto da se opiremo ili pokušavamo da ih se rešimo, treba da ih pozdravimo kao fokus naše meditacije koja će nam pomoći da se upoznamo sa prirodom uma i njegovom beskonačnom moći.

Ljubitelji istorijskih romana uživaće u knjizi Elen Alpsten Caričina kći. Ova fascinantna priča o životu, gubitku, žrtvi, željama, slomljenom srcu, izdaji, rivalstvu i burnim odnosima oživljava priču o Jelisaveti Petrovnoj Romanovoj, ćerki Katarine I i Petra Velikog, koja je vladala Rusijom tokom izuzetnog života obeleženog ljubavlju, opasnošću, strašću i skandalom. Caričina kći je roman o rođenju moderne Rusije, mladom carstvu u metežu i promenama, ludilu rata i bezobzirnoj brutalnosti apsolutne monarhije kada ništa nije tako bezvredno kao ljudski život.

Akcija traje do isteka zaliha, zato posetite omiljenu knjižaru Vulkan i na vreme obezbedite praznični poklon-paket. Obradujte sebe i vama dragu osobu kvalitetnim štivom i slatkim zadovoljstvom.

Praznično darivanje Vulkan izdavaštva i Ferrero Rocher-a

Printscreen

 

TOP 12 naslova:

Elen Alpsten - Caričina kći
Vanesa Springora - Pristanak
Nita Prouz - Sobarica
Silvija Moreno-Garsija - Meksička gotika
Megan Nolan - Šta si od života želela
Džozi Silver - Dvoje u jednom srcu
Jongi Minđur Rinpoče i Erikom Svonsonom - Mudrost puna radosti
Alka Džoši - Snovi od kane
Ketrin Nikolaj - Sanjaj lepe snove
Dženifer Sejnt - Arijadna
Valeri Peren - Sveža voda za cveće

Narine Abgarjan - Sa neba padoše tri jabuke

NAPOMENE:

* Akcija traje od 15. decembra do 8. januara 2023. godine, odnosno do isteka zaliha.

** Poklon-akcijom su obuhvaćeni odabrani naslovi Vulkan izdavaštva.

*** Akcija važi u svim knjižarama Vulkan.

**** Za vreme trajanja akcije dodatni popust uz Vulkan klub karticu se ne obračunava.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading