KIJANU RIVS DOLAZI U SRBIJU Kad čujete razlog posete obožavaćete ga još više
Profimedia

Holivudski glumac Kianu Rivs će početkom sledeće godine doći u Beograd da upozna obožavaoce svoje strip serije. Rivs je koscenarista stripa za koji je Srbija prva posle SAD otkupila prava, što je glumca posebno oduševilo.

- Kijanu je čuo lepe reči od kolega koji su snimali u našoj zemlji.

 Osim toga, ima nekoliko prijatelja sa Balkana, a veliki je i fan Novaka Đokovića. Inače, njegov strip je bio jedno od najtraženijih izdanja na nedavno održanom Beogradskom sajmu knjiga – rekao je izvor Kurira.

Kurur piše da će Rivsova poseta Srbiji trajati nekoliko dana, a glumac želi da obiđe sve turističke atrakcije o kojima je ranije čuo i čitao.

– Biće to više privatna poseta, ali će on, u dogovoru sa svojom ekipom, sigurno izdvojiti jedan dan za druženje i upoznavanje ljubitelja stripa, kojih u Srbiji ima ogroman broj – dodao je izvor.

- Poznato je da je Rivs podelio većinu svog bogatstva, jer ga je sramota koliko zarađuje. On daje novac svima – navijačima, saradnicima i bolesnima za lečenje. Takođe je donirao profit od filma 'Matriks' da pronađe lek za pacijente sa leukemijom.

Izvesno je da će i on ostaviti veliki finansijski doprinos nekoj organizaciji ili instituciji za koju njegov tim smatra da je adekvatna – zaključio je izvor Kurira. Glumčev strip se zove BRZRKR i najskuplji je strip u istoriji na poznatoj platformi, kao i najprodavanija strip serija u poslednjih 25 godina. Objavljena je početkom septembra i prodata je u 650.000 primeraka za samo tri dana.


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading