DUŠAN KOVAČEVIĆ SVEČANO OTVORIO SAJAM KNJIGA U centru pažnje Novak Đoković i Neda Ukraden
Foto: Alo.rs

Dramaturg i akademik Dušan Kovačević večeras je svečano otvorio 65. Međunarodni beogradski sajam knjiga, koji će pod sloganom "Povratak napisanih" trajati do 30. oktobra na Beogradskom sajmu.

Kovačević je u svom govoru istakao da je mir sveta reč u ovom trenutku i da na Sajmu ima mnogo knjiga koje su napisane da upozore na strahote rata.

Ispred štanda Alo! Media Systema već prvog dana Sajma knjiga stvorila se ogromna gužva, kada su se okupile stotine posetilaca koji su želeli da im folk zvezda Neda Ukraden potpiše autobiografsku knjigu „Zora je svanula“.

Interesovanje za ovu knjigu bilo je veliko - samo što je puštena u prodaju - knjiga je razgrabljena jer je njenih obožavalaca bilo iz svih gradova Srbije, ali i iz regiona. Oni su satima strpljivo čekali u redu pre nego što je najveća regionalna zvezda došla na unapred zakazano potpisivanje svoje autobiografije.

Patrik Beson će u Beogradu predstaviti novo delo "Đoković: Odbijam" ("Đoković, Le Refuse"), saopšteno je iz izdavačke kuće "Čigoja štampa" iz Beograda. Za francuskog pisca teniser je savremeni borac za srpske tradicionalne interese u svetu. Medijska hajka na zapadu protiv Novaka Đokovića nije Besona ostavila ravnodušnim, pa je kroz knjigu digao glas protiv "dvojakih aršina i medijske manipulacije koja se nanosi svetlom čelu i čistom obrazu".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading