TUGA JE MOJ TEREN Nikad iskrenija ispovest glumca Nikole Pejakovića
Foto: Youtube/Printscreen

Nikola Pejaković, glumac, reditelj, scenarista i bluz muzičar. Čovek koji sebe maksimalno daje već godinama u mnogim sferama javnog života i isto toliko uspešno traje nikada nije krio da je u jednom trenutku svog života bio na pogrešnom putu te upao u kandže droge i alkohola. Sada, u jednoj emisiji  priznaje da život deli na dva dela.

- Rano sam počeo da pijem. Sada samo voda, evo već deset godina. Neko popije svoje što je tebalo da popije. Krenuo sam da pijem rano. U Banjaluci je to porodičan sport koji se prenosi s kolena na koleno. Svi piju, i ovde i tamo, svi pijemo. Alkohol je nekako prihvaćen porok - kaže Nikola Pejaković i dodaje:

TUGA JE MOJ TEREN Nikad iskrenija ispovest glumca Nikole Pejakovića

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Lakše je kada se priča o alkoholu, to je u stvari javna ispovest. Hrist je rekao ispovedajte se jedni drugima, mnogo je lakše.

Danas se ipak slaže da reč droga ne treba ni izgovoriti.

U pomenutoj emisiji glumac je iskreno govorio i o tome zašto je izbačen iz osnovne škole, a priznao je i da on nema osećaj sreće.

- Ima ljudi koji znaju da ja nemam osećaj sreće. Tuga, e to je već moj teren. Vrhunac sreće koji mogu da osetim je radosna tuga - rekao je između ostalog Nikola Pejaković.

NA KVARNO ME PIPKAO Ispovest voditeljke DNK, Natalija otkrila šokantne detalje sa snimanja

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading