ONA JE DOBAR ČOVEK Andrija Kuzmanović progovorio o saradnji sa Anđelkom Prpić
Alo

Andrija Kuzmanović kaže da smatra da je Anđelka Prpić odlična glumica i da je dobar čovek. Popularni glumac ističe da film "Ala je lep ovaj svet" donosi novu energiju

Andrija Kuzmanović kaže da komedija u kojoj igra glavnu ulogu je nešto što će se dopasti publici. Glumac kaže da igra zanimljivog lika sa kojim ima sličnosti:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Anđelka je odlična glumica, dobar je čovek. Nas dvoje se znamo, ali nikada do sada nismo bili zajedno u nekom filmskom ostvaranju. Film "Ala je lep ovaj svet" je projekat na kome smo sv i marljivo radili i zaista smo ponosni što je za kratki vremenski period film pogledao veliki broj ljudi. Film nosi lepu energiju i nudi publici da osete malo topline. Bata kog igram je svaki drugi čovek kog svako od nas poznaje, umetnik koji živi u svom svetu -tvrdi glumac.

Alo

 

- Imao sam puno uloga, ali ovo je prva velika, glavna uloga na filmu. U životu se sve dešava kada treba, tako se meni ova uloga dogodila u pravom trenutku. Režiser Filip Čolović je zadovoljan, cela glumačka ekipa se dobro zabavljala, meni je drago što sam deo jedne tako dobre priče -ističe Andrija.

KO BI REKAO DA JE TOLIKO VREMENA PROŠLO Era Ojdanić s knedlom u grlu progovorio o Borinim sinovima

Komentari (0)

Loading