JAVNO IZVINJENJE MILICI PAVLOVIĆ Oglasili se organizatori nakon peha na festivalu, osoba će biti sankcionisana
PrivatnaArhiva

12. Festival drama I serija je završen i ponovo je napravljen još jedan ozbiljan korak napred u cilju afirmacije i popularizacije TV produkcije Srbije i regiona.

Naime, kompanija Novosti i FEDIS festival dodelili su nagradu Zlatna antena za najpopularniji glumački par, po treći put uz nesmanjeno interesovanje čitalačke i ostale javnosti. Međutim, potkrala se jedna nenamerna omaška, a sada su se oglasili organizatori i uputili Pavlovićevoj javno izvinjenje.

- Prezime naše drage laureatkinje Milice Pavlović, pogrešno je napisano na telopu iako je sve bilo sasvim u redu i u saopštenjima i na nagradi i na plaketi, zbog čega se izvinjavamo i Milici i našim dragim partnerima iz Novosti. Osoba koja je pogrešila će biti sankcionisana. Čestitamo na nagradama svima još jednom i vidimo se dogodine da proglasimo novi najpopularniji glumački par. Direktor Festivala FEDIS Nenad Milenković - stoji u zvaničnom saopštenju.

Podsetimo, Milica Pavlović je na međunarodnom festivalu "Fedis", zajedno sa glumcem Milošem Timotijevićem, dobila nagradu za najpopularniji glumački par. Miloš je bio sprečen da preuzme svoju nagradu zbog poslovnog angažmana, al' je zato Milica Pavlović sa zadovoljstvom došla po svoje priznanje, te preuzela i ono u njegovo ime.

NIŠTA GOCO, ČUJEMO SE U PONEDELJAK U ŠEST Dragan Ilić prvi put bez Gorice, voditelj na ivici suza pričao o njoj

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading