EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO Ovo je muž glumice Marije Petronijević kojeg je godinama krila od očiju javnosti
Foto: Youtube/Printscreen

Iako je Marija Petronijević godinama krila identitet svog partnera s kojim ima sina, Alo! ekskluzivno otkriva o kome se radi. Reč je o bogatom humanitarcu iz Loznice, Milinku Isakoviću (43), IT stručnjaku.

I dok je lepa glumica koja se proslavila ulogom u domaćoj hit seriji „Selo gori, a baba se češlja“ vešto izbegavala da u javnosti govori o privatnom životu i otkrije bilo kakav trag o svom izabraniku, njen suprug je to učinio umesto nje i objavio njihovu selfi fotografiju na Instagramu.

„Konačno zajednička fotografija, bio je red posle toliko godina. Prelepi ste. Sve najlepše vam želimo u životu, divan ste par...“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod Milinkove objave.

Sudeći po osmehu koji je Marija uputila suprugu na objavljenoj fotografiji, u njihovom odnosu cvetaju ruže, a kako i ne bi, kada je Isaković javnosti postao poznat pre više od deset godina kada je u humanitarnoj akciji „Milinko vam daruje“ putovao po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama u nadi da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji.

Foto: Printscreen/instagram

 

Tada je ovaj humanitarac navodio da je njegova misija zapravo želja da skrene pažnju na tradicionalne i ljudske vrednosti koje su u modernom dobu zaboravljene.

- Jednog dana sam se probudio s idejom da sam dobar čovek koji je uradio nekakva dobra dela, dok već sledećeg dana pomislim da ću goreti u paklu jer prethodnog dana nisam Romu koji prosi na Brankovom mostu dao neki novac - rekao je on tada za Alo!, i dodao:

- Sve ono što čovek čini tokom svog života najčešće je posledica unutrašnje potrebe i njegovo traganje za načinom da ostvari vlastitu sreću, zadovoljstvo ili da postigne neki duševni mir. Želeo sam da učinim nešto za sebe i druge, i tako sam krenuo. Na taj način, kad uspem da darujem nepoznatom, setim se predaka, upoznajem svoju zemlju - rekao Milinko tada za Alo!.

Foto: Printscreen/instagram

 

O svom privatnom životu, baš kao i njegova izabranica, u javnosti ali i na društvenim mrežama nikada nije govorio. Fotografija s Marijom koju je nedavno objavio zapravo je prva i jedina potvrda da su zajedno.

Sa željom da saznamo zašto krije oca svog deteta kontaktirali smo lepu glumicu, ali ona nije bila raspoložena za razgovor na ovu temu.

- Ne želim da govorim o privatnom životu. U žalosti sam za roditeljima koji su nedavno preminuli - rekla je kratko Marija Petronijević za Alo!.

Zabavljala se s Vladom Mandićem

Privatni život lepe glumice uvek je bio misterija. Svoje partnere nikada nije otkrivala javnosti, osim Vlade Mandića, s kojim se zabavljala pre desetak godina. Bivši rukometaš i tada mlada i perspektivna glumica pojavili su se na jednom gradskom događaju i otkrili da su zaljubljeni.

Alo

 

Međutim, ta ljubav nije dugo trajala, a o razlozima raskida nikada nisu govorili.

Čuva ovce i obrađuje zemlju

Marija Petronijević se u doba korone vratila u rodnu Požegu, selo Visibabe, uzgaja stoku i obrađuje zemlju. Odlučila je da napusti javnu scenu, okrene se korenima i zdravom načinu života, a da li je na tu odluku uticao i Milinko, nije nam poznato.

OGOLIO DUŠU Kristijan Golubović za Alo! progovorio o povratku u Zadrugu 6 (VIDEO)

 

Komentari (0)

Loading