NEZAVISNO OD MUŠKARCA, TRAJE 20 MINUTA Lidija Vukićević otkrila šta uvek radi pre spavanja
Foto: Nenad Vujanović

Glumica Lidija Vukićević se dotakla teme o svom izvanrednom izlgedu čak i u ovim godinama. Njena rutina traje od osmog razreda, a ovo je tajna njenog izgleda:

- Kada me pitaju koje sam godište, ja im kažem koje hoću. Pitaju me kako je moguće da u ovim godinama izgledam tako i tako i onda ja krenem da nabrajam šta ja sve koristim. Moja večernja rutina, čekao me muškarac ili ne, traje 20 minuta. Ali bez tuširanja, samo za lice - rekla je Lidija.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ja sam bolesno pedantna, higijena mi je na prvom mestu, ja krenem da pričam šta stavljam: aven vodu, antirid, pa kremu za vlagu kože, kremu za hidrataciju. To stvarno traje jer se za sve čeka 30 sekundi da se osuši. Ja od 8. razreda nisam preskočila večernju rutinu, kada sam najumornija ja uvek uđem u kupatilo i sređujem lice da bi legla u krevet - rekla je Lidija, pa dodala:

- Ne možete da krenete da se negujete u 30 godina, kasno je, ja to radim od osmog razreda, moja majka nas je to naučila, ona je uvek bila dama i uvek nas je učila nezi i higijeni.

OD TADA SAM OSTALA SAKATA Goca Lazarević progovorila o najvećoj ljubavi, pa priznala zašto je dugo sama

Komentari (0)

Loading