SAMO ĆU TI OVO REĆI Sin Saše Joksimovića uputio ocu emotivne reči, dugo je bio u ilegali, a sada je rešio da se oglasi (FOTO)
Foto: Nenad Vujanović

Saša Joksimović je dobio priznanje za glumačka ostvarenja, a tim povodom ponosan je ne samo on, nego i njegov naslednik koji se odmah oglasio.

Naime, prvo je glumac objavio na svom Instagramu nagradu, a onda je i sam Ilija isto to uradio ističući koliko je ponosan na svog oca.

Moj prvi Oskar! Odricanje i rad, nagrada kao rezultat. Idemo dalje, volite ono što radite, sreća vas čeka odmah tu, iza ćoška. Ljubav... - poručio je Saša.

SAMO ĆU TI OVO REĆI Sin Saše Joksimovića uputio ocu emotivne reči, dugo je bio u ilegali, a sada je rešio da se oglasi (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Bravo tata za Oskara - poručio je sin Saše Joksimovića, a pre toga i sam glumac objavio je poruku o ovom priznanju kojim mu je ukazana velika čast.

Podsetimo, sin Saše Joksimovića nedavno je imao neprijatno i stresno iskustvo. Njega su u parku u Beogradu napali, a morao je da reaguje i sam glumac koji je sa detaljima napada na naslednika izašao u javnost.

LUNA POKAZALA LICE Đoganijeva uradila ovaj estetski zahvat, pa se usnimila odmah nakon toga (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading