GLUMICA DOŽIVELA INFARKT Pozlilo joj usred rođendana, odmah hospitalizovana u Crnoj Gori
Printscreen

Glumica Natalija Vlahović-Čuljković doživela je infarkt. Njoj se, kako pišu domači mediji, slošilo se u Crnoj Gori kada je bila na rođendanu kod supruge Žarka Zečevića, Mirjane.

- Tačno je, mama je iznenda doživela infarkt. Molim vas samo da nas razumete u ovoj situaciji - potvrdila je njena naslednica za Kurir.

Glumica je odmah hospitalizovana i odrađene su joj sve detaljne analize. Ona se i dalje nalazi u bolnici u Crnog Gori. Čeka se da se prebaci na lečenje u Beograd.

Printscreen

 

Natalija je jednom malom ulogom osvojila je srca nacije, i to u seriji “Srećni ljudi”, gde je tumačila lik najbolje drugarice čuvene Đine, koju je igrala Dubravka Mijatović. Sudbina se poigrala sa njom i nakon te uloge više se nije pojavljivala na malim ekranima.

U svet kinematografije uplovila je sa svega šest godina kada se pojavila u seriji “Grlom u jagode”, a u potom je upisala Akademiju dramskih umetnosti, završila i dobila ulogu u seriji Srećni ljudi je tumačila lik Sonje Vulović. Igrala je u “Gospođi ministarki”, u filmu “I to će proći” i drugim. I dok su joj mnogi predviđali veliki uspeh u karijeri i da će imati ozbiljnu slavu, tragedija koja ju je zadesila stopirala je sve.

Printscreen

 

Naime, glumica je bila udata za biznismena Miloša Čuljkovića koji je 1998. godine imao strašnu saobraćajnu nesreću u Crnoj Gori, a kada su lekarske ekipe došle na lice mesta, mogli su samo da konstatuju smrt.

U to vreme, Natalija i Miloš imali su ćerku koja je imala svega nekoliko godina, sve to ju je strašno pogodilo i tada je odlučila da prekine da se bavi glumom, zbog čega sledećih 15 godina nismo imali prilike da je vidimo ni u jednom projektu filmske ili pozorišne scene.

IZA KULISA TRI VIP SVADBE Ćerka pevačice u crnoj haljini, glumica na venčanju ponela 3 venčanice

 

Komentari (0)

Loading