OVAKO IZGLEDA SUPRUGA RADOŠA BAJIĆA Retko se pojavljuje u javnosti, zbog nje je odbio i Holivud (FOTO)
Foto: Alo.rs

Radoš Bajić ove godine proslavlja punih 45 godina aktivnog rada i stvaralaštva, a iza njega je, za sada, ostala blistava karijera sa više od 100 glavnih i velikih uloga na filmu i televiziji.

Kako je dugo prisutan na sceni, javnost ga rado prati i kroz svako pojavljivanje dodatno upoznaje, a malo ko zna da je Radoš na početku karijere dobio ponudu da ode u Holivud, međutim od toga je odustao jer nisu pristali da sa njim pođe njegova supruga Milena.

Milena je njegova najveća životna podrška, a u braku su 50 godina. U jednom intervjuu je ispričao i kako je zbog nje odbio holivudsku karijeru:

"Svakako da postoji. I to ne samo jedna, već mnoge… Ipak, pomenuću samo jednu. Kao mlad glumac, 1976. godine dobio sam poziv i ugovor za Holivud od velikog američkog producenta Olivera Ungera, gde me je čekala uloga u filmu Voltera Hila 'Ratnici podzemlja'. Nisam otišao jer nisu pristali na uslov da sa mnom pođe i moja Milena. Da sam otputovao, to bi automatski značilo kraj i naše ljubavi i zajedničkog života. Nikada se nisam pokajao jer sam između života i slave izabrao, život", rekao je glumac.

OVAKO IZGLEDA SUPRUGA RADOŠA BAJIĆA Retko se pojavljuje u javnosti, zbog nje je odbio i Holivud (FOTO)

E-stock/A.Nalbantjan

 

Njihovu sreću najjače je uzdrmalo saznanje da Milena ima rak na dojci, u tim najtežim trenucima, u kojima je vodila bitku iz koje je izašla kao pobednik, Radoš je svim srcem bio uz svoju voljenu.

"Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć", rekao je tada za medije i istakao da je njegova supruga pobedila opaku bolest.

MOKRA KOSA, PREPLANULI TEN NIna Badrić oduševila sve, evo kako izgleda bez trunke šminke

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading