Novi roman bestseler autora Meta Hejga „Ponoćna biblioteka“ uskoro u prodaji
Promo

Jedna biblioteka. Beskonačno mnogo života.


Negde izvan granica poznatog univerzuma, između života i smrti, postoji jedna biblioteka u kojoj se nalazi beskonačno mnogo knjiga, od kojih svaka pripoveda priču o drugačijoj stvarnosti. U jednoj knjizi je vaš trenutni život, dok su u ostalim životi koje ste mogli da imate da ste u nekom trenutku napravili drugačiji izbor. Šta bi se desilo kad biste dobili priliku da posetite tu biblioteku? Da li bi neki od tih drugih života zaista bio bolji? Da li biste nešto uradili drugačije kad biste dobili šansu da poništite stvari zbog kojih se kajete? Ponoćna biblioteka, novi roman autora svetskog bestselera Kad ljubav pobedi vreme Meta Hejga, podsetiće nas da ne treba da potcenjujemo važnost malih stvari.
Novi roman bestseler autora Meta Hejga „Ponoćna biblioteka“ uskoro u prodaji

Promo

 

Nora Sid živi monotonim, običnim životom i oseća se neželjeno i neostvareno. Izgubila je posao, najboljeg prijatelja, brata... Njen život je u rasulu i njena voljena mačka je mrtva. Ona je duboko tužna. Živeti je postalo ništa drugo do obaveza. Jedne noći njen očaj dostiže vrhunac i ona poseže za antidepresivima. Svet postaje crn.

Ali Nora se budi. Ne u raju ili paklu ili čistilištu, već u biblioteci. Ponoćna biblioteka je mesto gde se ljudi zateknu kad nisu sigurni kojim putem da krenu. Sve dok je ponoć, ona ima mogućnost da svoj trenutni život zameni za neki drugi, da svoju karijeru usmeri u drugom pravcu, da iznova oživi raskinute veze, da ostvari mladalački san. Nora će na čudesnom putovanju kroz Ponoćnu biblioteku morati da zaviri duboko u sebe kako bi pronašla odgovor na pitanje šta je zapravo to što naš život čini istinski ispunjenim i vrednim življenja.

„Knjiga koja će vas opčiniti. Vizija beskonačnih mogućnosti, novih puteva kojima ćemo poći, novih života koje ćemo živeti, u jednom potpuno drugačijem svetu koji negde postoji: baš ono što nam je potrebno u ovim teškim vremenima.“ – Njujork tajms

Od objavljivanja, knjiga je prodata u više od dva miliona primeraka, provela je 85 nedelja u samom vrhu top-liste Njujork tajmsa i prevedena je na 50 jezika. Izabrana je za najbolju knjigu 2020. godine na sajtu Goodreads, proglašena je za Amazonovu knjigu godine i ušla je u uži izbor za britansku Nacionalnu književnu nagradu. Ponoćna biblioteka uskoro će biti dostupna na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading