"Niške strasti" u Prokuplju - Stereo Banana ponovo na 3DFestu
Promo

Povratničkim albumom "Niške strasti" grupa Stereo Banana izazvala je veliku pažnju na muzičkoj sceni u zemlji i regionu, a u čast povratka i festivala 3DFest niški dvojac će nastupiti 26. avgusta u Prokuplju.

Promo

 

Pre tačno devet godina Stereo Banana je prvi put nastupila u Prokuplju, takođe na 3DFestu koji će ponovo biti održan, na desetogodišnjicu premijernog izdanja.

"Ovo treba da se zapamti, da opstane i da se ne zaboravi", uglas su 2013. godine poručili Naopak i Nemuš, članovi Stereo Banane.

Promo

 

Devet godina kasnije, grupa mladih entuzijasta iz Prokuplja je odlučila da vrati život 3DFestu koji će posle osam godina pauze ponovo biti centralni događaj u najvećem gradu Topličkog okruga.

Promo

 

"Svi pamtimo kakav su šou priredili momci iz Stereo Banane i kada smo odlučili da ponovo pokrenemo festival, izbor je bio lak i jasan. Oni su sa nama bili davnih dana i ovo je idealna prilika da nastavimo starim putem, na nov način, uz stare drugare", saopštili su organizatori 3DFesta.

https://www.facebook.com/3DFestProkuplje

3DFest će biti održan 26. avgusta na terenu pored Gradskog bazena, organizatori poručuju da će u narednim nedeljama biti poznati svi detalji, kao i kompletan muzički program.

Komentari (0)

Loading