ALO! PAPARAZZO Glumački par uhvaćen u nezgodnoj situaciji na letovanju (FOTO)
Foto: Alo! arhiva

Kako su temperature u srpskoj prestonici sve veće, mnogi su beg od beogradskih vrućina potražili u primorskim gradovima, a Alo! paparaco uslikao je Slobodu Mićalović i Vojina Ćetkovića, koji su odlučili da odmor provedu u Crnoj Gori.

Glumački bračni par odseo je u jednom luksuznom hotelu u Ulcinju koji nudi idealne uslove za porodična letovanja, međutim, da se nisu uklopili u idilični ambijent, uverio se i naš fotoreporter koji je uhvatio Vojina dok je u jutarnjim časovima pio žestinu, a to se nije dopalo njegovoj supruzi.

ALO! PAPARAZZO Glumački par uhvaćen u nezgodnoj situaciji na letovanju (FOTO)

Foto: Alo! arhiva

 

Naime, ne mareći za to što se nalaze u kompleksu ispunjenom decom, Sloboda i Vojin su zajedno s kupaćim kostimima iz Beograda poneli i loše navike, pa su tako ne obazirući se na poglede zabrinutih roditelja uživali u čarima alkohola.

Dok je većina prisutnih jutro započinjala kafom, hladnim napicima ili laganim doručkom, Vojin je dan odluči da započne uz koju čašicu žestine, pa je tako u hotelskom restoranu eksirao rakijicu, dok je njegova supruga negodovala.

Pročitajte još: Skarlet Johanson je imala ODVRATNU naviku: "Ne želim da moja deca ikada saznaju za ovo"

ALO! PAPARAZZO Glumački par uhvaćen u nezgodnoj situaciji na letovanju (FOTO)

Foto: Alo! arhiva

 

- Slobodu i Vojina povremeno viđamo u lobiju hotela, na plaži i u restoranu. Veoma su hladni i rezervisani, ni sa kim ne pričaju - rekao je najpre sagovornik koji je boravio u istom hotelu sa popularnim glumcima.

- Sloboda je na televiziji uvek izgledala vrlo elegantno i otmeno, odavala je utisak prave dame. Međutim, na letovanju sam je video u totalno drugačijem svetlu. Sve ljude gleda s visine, a Vojin je sa druge strane, dosta opušteniji, ali mi je bilo čudno kada sam ga zatekao na doručku kako pijucka rakiju. To me je šokiralo, pogotovo što je kompleks u kojem boravimo poznat kao porodično letovalište, puno je dece i zaista nismo očekivali da će neko od ranog jutra konzumirati alkohol dok mališani trčkaraju okolo. Pogotovo što mu je tada sloboda prigovarala, a njihovo neprimereno ponašanje zasmetalo je i drugim gostima, ali njih dvoje nisu marili za poglede zabrinutih roditelja - zaključio je vidno razočarani sagovornik.

ALO! PAPARAZZO Glumački par uhvaćen u nezgodnoj situaciji na letovanju (FOTO)

Foto: Alo! arhiva

 

Podsetimo, Sloboda je zgrozila javnost nedavno kada ju je emisija „Paparaco lova“ uslikala kako na ulici šutira svog kućnog ljubimca. Tokom šetnje sa ćerkama, glumica je u jednom trenutku nogom udarila psa da bi mu dala do znanja da krene za njom, a ovaj njen postupak šokirao je mnoge.

ISKEŠIRALA 3.000 EVRA ZA LETOVANJE Sloboda Mićalović ne štedi novac, glumica je odabrala ovo mesto za odmor, a Beograđani ga obožavaju

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading