OVDE SE PIŠE ČETVRTA SEZONA Milica Milša otkrila detalje o nastavku serije "Igra sudbine", evo šta sada rade popularni glumci
Foto: Youtube/Printscreen

Na televiziji “Prva” prikazana poslednja epizoda treće sezone serije “Igra sudbine”.

Popularna glumačka ekipa, na čelu sa Milicom Milšom i scenaristom Žarkom Jokanovićem najavila je nastavak.

Artisti i modeli, pisac sa svojim likovima! Ovde se piše četvrta sezona – poručila je Milša ispod fotografije na kojoj je deo sastava pozirao sa Žarkom za njegovim radnim stolom i lap topom, u kojem beleži ideje za nastavak.

Pročitajte još: Nikola Đuričko osvaja HOLIVUD i probija se do zvezda: Malo ko zna da se i njegov BRAT bavio GLUMOM i igrao u POPULARNIM serijama u Srbiji

Iako im Jokanoviće ne dozvoljava da zavire u scenario i saznaju šta će biti sa njihovim likovima, oni su početak rada na novoj sezoni obeležili druženjem, makar onaj deo glumačke ekipe koji nije otputovao.

Većina glumaca trenutno uživa u odmoru, nakon kojeg će nastaviti sa snimanjima nove sezone.

ODAVNO BROJIM KORAKE, OČEKUJEM DA ODEM Bolna ispovest Eve Ras, glumica ogolila dušu: Gađali su me fekalijama

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Мрав

02.07.2022 18:48

Добри су! Милицу у овој серији обожавам, али могла би мало да ОМРШАВИ?!

Ex faca

04.07.2022 11:42

Serija odvratna, nemoj više da se brukaju i da nas lažu ili se zavaravaju da su nešto bitni i gledani. Od glumaca je samo Mira Banac ostvarila neko ime i nešto manje Ćusta, ostali su anonimusi koje ozbiljan reditelj za ozbiljan projekat sigurno nebi pozvao. Još sad kad krene neka nova telenovela ovi će otići u zaborav kao ,,Istine i laži"