VELIKA FILMSKA AKCIJA Uzbudljivo filmsko leto "za svačiji džep", može da počne
Promo

Ljubitelji kinematografije, vrele letnje dane moći će od danas da provedu uz najaktuelnija filmska ostvarenja po posebnim letnjim povlasticama.

Naime, u okviru velike filmske akcije "FILMSKO LETO" U BIOSKOPIMA MTS DVORANA, CINE GRAND BIG RAKOVICA, VILIN GRAD I CINE GRAND DELTA PLANET U NIŠU koja počinje 01. jula i traje do 31. avgusta, posetioci bioskopa moći će sve filmove sa repertoara da pogledaju po specijalnoj promotivnoj ceni od 370 dinara, svakog radnog dana do 18h. U navedenu cenu nisu uključene doplate za 3D projekcije, kao i doplate za posebne dodatke.

VELIKA FILMSKA AKCIJA Uzbudljivo filmsko leto

Promo

 

Tako će već ove nedelje po promotivnim cenama, filmofili moći da pogledaju dvočasovnu biografsku priču o životu i radu kralja rokenrola ELVIS sa Ostinom Batlerom u glavnoj ulozi , koja je pre svega sedam dana doživela svoju premijeru, a na repertoaru bioskopa naći će se i TOP GAN nastavak čuvene akcije u kojoj glavnu ulogu tumači Tom Kruz; kao i avanturu SVET IZ DOBA JURE: NADMOĆ.

VELIKA FILMSKA AKCIJA Uzbudljivo filmsko leto

Promo

 

Za cele porodice i najmlađe posetioce tu su animacije BAZ SVETLOSNI I MALCI 2: GRUOV POČETAK , dok od 06. jula ljubitelje naučno - fantastičnih akcija očekuje konačni dolazak na filmsko platno spektakla TOR: LJUBAV I GROM.

VELIKA FILMSKA AKCIJA Uzbudljivo filmsko leto

Promo

 

OVE NEDELJE NA REPETOARU NAJNOVIJI BIOGRAFSKI FILM O KRALJU ROKENROLA: ELVIS; EPSKI NASTAVAK ČUVENE AVANTURE– SVET IZ DOBA JURE :NADMOĆ; ANIMACIJE ZA NAJMLAĐE: MALCI 2 I BAZ SVETLOSNI, A USKORO I DUGOOČEKIVANA AKCIONA FANTAZIJA TOR: LJUBAV I GROM SA ČUVENOM NATALI PORTMAN U GLAVNOJ ULOZI

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading