ROCK EL CLASICO: TRIBINA O ROKENROLU I KLASIČNOJ MUZICI
Promo

Koliko su rokenrol i klasična muzika zaista udaljeni? Šta ih spaja, a šta razdvaja? Da li utiču jedno na drugo? Na sva ova, a i druga pitanja, u sredu 8. juna u 20h u KC Grad, Braće Kuzmanovića 4, odgovor će dati učesnici tribine „Rock El Clasico“ – Stefan Milenković, dr Nele Karajlić, Branko Rosić i Zoran Panović, a razgovor će voditi Dragana Kosjerina.

Nekada davno i klasična muzika je bila rokenrol: dovodila je u pitanje, uzbuđivala duhove, stvarala pometnju. Njeni najveći autori, često su bili osobe koje su pomerale granice onoga što se sme reći, u svojim sredinama i u svoje vreme, a vrlo često su bili shvaćeni i prihvaćeni tek posle smrti.

ROCK EL CLASICO: TRIBINA O ROKENROLU I KLASIČNOJ MUZICI

Promo

 

I rokenrol je prošao tu fazu, pa se danas u moru muzičkih pravaca smatra za klasiku. Rokenrolu se vraćamo kada želimo da se nadahnemo proverenim vrednostima, a upravo nadahnuće spoja klasike i roka prisutnima će preneti učesnici tribine.

Tribina je otvorenog tipa i mogu prisustvovati svi zainteresovani.

BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ SE ŽENI Mustafa za svadbu potrošio pola milona evra, a duguje 101.880 evra za alimentaciju, pevačica besna

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading