EKSKLUZIVNI ALO! PAPARAZZO Zvezde serije "Igra sudbine" žive kao sav normalan svet: Matea i Stevan ližu sladoled i voze se busom
Alo

Iako u najgledanijoj domaćoj seriji svih vremena „Igra sudbine“ glume bogataše koji nemaju dodir s običnim svetom, glumci Matea Milosavljević i Stevan Piale žive sasvim normalnim i rekli bismo skromnim životom.

EKSKLUZIVNI ALO! PAPARAZZO Zvezde serije

Alo

 

Drugačije se ne mogu opisati ekskluzivne Alo! paparaco fotografije na kojima su glumačke zvezde uhvaćene s obe noge na zemlji. Naš fotograf uspeo je da snimi Mateu i Stevana, ni manje ni više, već na jednom novobeogradskom stajalištu na kome se čeka gradski prevoz. Obučene sasvim sportski i ležerno jedva smo ih prepoznali jer su ličili na običan srednjoškolski par koji čeka prevoz da ne bi zakasnio na čas. Kada smo malo bolje pogledali, videli smo da su u pitanju zvezde domaće serije, pa smo ispratili šta su sve radili.

EKSKLUZIVNI ALO! PAPARAZZO Zvezde serije

Alo

 
EKSKLUZIVNI ALO! PAPARAZZO Zvezde serije

Alo

 

Matea i Stevan su se trudili da budu neupadljivi i ponašali su se normalno, a i kako bi drugačije, kad čekaju autobus?! Oni očigledno vole slatkiše i uprkos tome što je ovih dana pala temperatura, odlučili su da poližu po jedan sladoled. Na trafici su dugo birali koji će, pa su se odlučili za čokoladni, ali nismo uspeli da vidimo ko je koga ovaj put častio, a možda je i svako platio svoj po principu čist račun, duga ljubav. Lizali su svoj zaleđeni slatkiš, opušteno ćaskali i sve vreme izvirivali na ulicu ne bi li videli da li dolazi prevoz s brojem linije koja je njima potrebna.

EKSKLUZIVNI ALO! PAPARAZZO Zvezde serije

Alo

 

Ono što nam je posebno zapalo za oko i što nas je neprijatno iznenadilo je činjenica da sem nas popularne glumce na stanici niko nije prepoznao. Uprkos tome što ih publika već više od dve godine pet puta nedeljno gleda u udarnom terminu Prve srpske televizije, na ulici im niko nije prišao da se s njima fotografiše ili traži autogram. Možda je to zato što se nisu ponašali kao zvezde, a poznato je da si važan i bitan samo ako se tako i ponašaš. Ostavili smo Mateu i Stevana da sačekaju prevozno sredstvo običnog sveta i nadamo se da su tamo gde su pošli stigli na vreme.

Piale čeka drugo dete

Stevan i njegova supruga Una imaju dvogodišnju ćerkicu Rosu i čekaju drugo dete.

- Mi možemo da najavimo drugo dete, ovo je zapravo premijerna najava drugog deteta - rekao je glumac nedavno, i dodao:

- Za roditeljstvo je potrebna dobra organizacija. Učestvujem potpuno, nemamo podelu poslova, tako da i Una ima svoje slobodno vreme, a ja menjam pelene, hranim i kupam ćerku - rekao je Stevan.

NEĆU DA SE UDAM Aleksandra Mladenović zaprošena, usledio hladan tuš

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading