BRAT PETRA BENČINE JE OPAKI FRAJER Takođe se bavi glumom, zaveo je mlađu koleginicu, a evo o kome je reč (FOTO)
Alo

Devojka Igora Benčine već neko vreme interesuje javnost, s obzirom da zgodni i pomalo misteriozni glumac o privatnom životu govori veoma retko. 

Da je Igor Benčina maestralni glumac poslednjih godina mogli smo da se uverimo u brojnim ulogama. Pomalo misteriozan, a opet veoma privlačan, Igor je osvojio srca brojnih pripadnica lepšeg pola. Pa ipak, svoje srce poklonio je glumici.

Naime, kada su zajedno radili na projektu "Volja sinovljeva" između Igora i njegove nešto mlađe, takođe veoma uspešne koleginice, Marte Bjelice, rodile su se prve simpatije. Kasnije su nekoliko puta uslikani zajedno a tokom 2020. godine o njihovoj vezi šuškalo se u beogradskim krugovima.

Preporučujemo: Dobrila iz Sirogojna pokorila je SVET: Njene kreacije nosile su kraljica ELIZABETA i Nensi Regan, a TITO i JOVANKA su je obožavali

Ipak, kako su oboje po prirodi zatvoreni i intimu brižljivo čuvaju za sebe, ovim povodom nijedno se u javnosti nije oglasilo.

Nesumnjivo je da se ljubav desila i da je porodica Benčina oduševljeno prihvatila Martu, a da li je par još u vezi domaćoj javnosti nije poznato.

NIKOLA ROVIĆ OBILAZI MANASTIRE U JERUSALIMU Pevač nakon smrti oca mir pronašao u Izraelu 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading