EKSKLUZIVNI ALO! PAPARAZZO Goran Bogdan uhvaćen u centru grada u ležernom izdanju: Ne mari za izgled, ali za mozak da!
Alo

Bosanskohercegovački i hrvatski glumac Goran Bogdan (41) uspeo je pre nešto više od dve godine da u isto vreme oduševi i šokira region izjavom da je Beograd njegov novi dom i da ne mari što u Hrvatskoj ne emituju tada hit seriju „Senke nad Balkanom“ u kojoj je on imao zapaženu ulogu.

EKSKLUZIVNI ALO! PAPARAZZO Goran Bogdan uhvaćen u centru grada u ležernom izdanju: Ne mari za izgled, ali za mozak da!

Alo

 

Pored profesionalnih uspeha i brojnih projekata koje je počeo da radi u Srbiji, ovom njegovom stavu sigurno je doprinela i ljubavna veza s koleginicom Jovanom Stojiljković, o kojoj glumački par gotovo nikad nije govorio u medijima.

Da mu Beograd prija, a da se Bogdan u njemu oseća kao svoj na svome, svedoče i Alo! paparaco fotografije na kojima je glumačka zvezda u više nego opuštenom izdanju. Tokom jednog popodneva vešto oko našeg fotografa je uspelo da prepozna Gorana koji se trudio da ne odskače od običnog sveta koji je tog aprilskog popodneva uživao u kultnoj kafani u centru srpske prestonice.

EKSKLUZIVNI ALO! PAPARAZZO Goran Bogdan uhvaćen u centru grada u ležernom izdanju: Ne mari za izgled, ali za mozak da!

Alo

 

Čiste, ali raščupane kose, bez uredne brade, u iznošenom donjem delu trenerke i običnim patikama, glumac je sedeo sa svojim prijateljima i uživao u proleću. Kada mu je zazvonio telefon, pokazao je manire pravog gospodina, pa je umesto da razgovara pred ljudima s kojima je bio izašao ispred lokala i vodio razgovor koji je trajao dobrih 10 minuta. Išao je gore-dole, hvatao se za glavu, ali se i smejao dok je govorio. Razgovor nismo mogli da čujemo, ali za oko nam je posebno zapala crna majica koju je glumac tog dana obukao, a koja je na sebi imala društveno angažovani natpis: „Dajte šansu mozgu“.

Kada analiziramo njegove umetničke domete, kao i izgled koji je uljudan, ali ne i u trendu, moramo da zaključimo da je Goran Bogdan najbolji primer životne filozofije koju i sam zagovara. Dakle, kod glumca je na prvom mestu mozak, pa onda sve ostalo, što nam je svojim izgledom i ponašanjem tog dana i dokazao.

Pročitajte još: Poznata glumica "UHVAĆENA" da se vozi autobusom, a jedan putnik nije mogao da sakrije ODUŠEVLJENJE (VIDEO) 

Volim Beograd i srčane ljude

Iako je u Hrvatskoj imao probleme zbog konačnog preseljenja u Srbiju, Goran Bogdan nikada nije krio svoju fascinaciju gradom na ušću Save i Dunava.

- U Beogradu volim sve i ovde se zaista osećam kao kod kuće. Volim to što su ljudi srčani i otvoreni i čitava sredina potpuno odgovara mom mentalitetu. Ovde imam mnogo prijatelja, kako u glumačkom svetu tako i izvan njega, a Beograd konzumiram i mnogo pre nego što sam se tu doselio, pa mi ništa nije novo. Hrvatska je tu, blizu, nema kad da mi nedostaje. Često tamo svratim da poplaćam račune i provetrim stan - izjavio je svojevremeno glumac.

JUTRO JOŠ GORE OD NOĆI Andrija pokušao suprugu da obraduje vicem, a ona ga oduvala komentarom

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading