NIKADA GA NE BISTE PREPOZNALI Isplivala fotografija poznatog glumca sa početka karijere, glumio je u jednoj epizodi čuvene serije (FOTO)
E stock

Ljuba Bandović je jedan od najcenjenijih glumaca današnjice i svakako jedan od najzaposlenijih. Danas su to glavne uloge u predstavama i filmovima, ali retko ko se seća njegovih početaka iz sad već davnih devedesetih.

Povodom jedne od repriza serije "Gore - dole", u jednoj od sporednih uloga, Ljubu Bandovića možemo da vidimo potpuno neprepoznatljivog. Toliko ne liči na sebe da su se pojedini našalili na internetu da čak i Bandović ne prepoznaje samog sebe.

NIKADA GA NE BISTE PREPOZNALI Isplivala fotografija poznatog glumca sa početka karijere, glumio je u jednoj epizodi čuvene serije (FOTO)

E-stock

 

Na slici koja kruži internetom, Bandović je bez karakterstične brade i brkova, kao i sa dosta više kose - ipak je "Gore - dole" snimana pre 26 godina. U seriji je glumio šefa nabavke u jednoj od epizoda ove poznate serije.

Pročitajte još: Upoznali su se u ISTOJ ŠKOLI: Podatak koji je sve IZNENADIO, evo šta su po obrazovanju Novak i Jelena Đoković

Ljubina slava će ipak doći nekih desetak godina kasnije, sa ulogama u serijama "Vratiće se rode" i "Gorki plodovi", da bi nakon toga postao glavni glumac u mnogim predstavama i filmovima. O periodu devedesetih je ranije pričao u intervjuima, kako je morao da radi različite poslove kako bi imao dovoljno novca za život, poslove koji nisu uvek imali veze sa glumom.

NIKADA GA NE BISTE PREPOZNALI Isplivala fotografija poznatog glumca sa početka karijere, glumio je u jednoj epizodi čuvene serije (FOTO)

Facebook printscreen

 

- Kad sam posle prve godine fakulteta dobio stipendiju Narodnog pozorišta, moj otac mi je dao 100 maraka i jasno rekao: “Sinko, za ne daj bože smo ti tu”. Onda shvatiš da moraš tih 100 maraka da razvučeš, a samo sobu preko puta faksa sam plaćao 75 maraka sa cimerom. Ostane ti 25 maraka da budeš mlad, da jedeš, da izađeš. Onda sam zasukao rukave i radio. Istovarao kafiće, radio kao obezbeđenje, u šanku, nije me bilo sramota ničega, osim da prosim i kradem. Mladi danas ne znaju ono što smo mi prošli i upoznali devedesetih godina, hteli to ili ne hteli, a to je imperativ življenja. Kad te satera u ćošak, nema veze koliko su ti nežne ruke i koliko si platio te patike koje ne bi da ukaljaš u nekom kanalu koji kopaš. Sve to postane irelevantno kad zakrče creva i kad ona koju voliš očekuje da je izvedeš na piće, a ti nemaš novac, nemaš ni od koga da pozajmiš, i onda moraš da se snalaziš - rekao je glumac u emisiji "Balkanskom ulicom".

CELA PORODICA KRIJE IDENTITET MLADOŽENJE Poznata glumica se tajno udala, a evo šta se krije iza te odluke, ove detalje javnost nije znala

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading