KORONA JE UČINILA SVOJE! Miloš Timotijević šokirao priznanjem, pa otkrio sa kakvim problemom se suočava!
Foto: Printscreen/instagram

Popularni glumac u poslednje vreme radi bez predaha. Svakom projektu je u svojoj dosadašnjoj karijeri Miloš Timotijević dao svoj pečat i pokazao sav glumački raskoš koji poseduje.

U drugoj sezoni serije “Močvara” scenaristkinje Milene Marković i reditelja Olega Novkovića, Miloš Timotijević tumači lokalnog moćnika Željka Garčevića koji je uspostavio poziciju prvog čoveka u Senti.

- Već u prvoj epizodi smo ga zatekli u malom vojvođanskom mestu, u kome je zadovoljan i nema nikakvu potrebu da ide dalje. Jednostavno, dobro mu je tu gde jeste. Niko od nas nije negativac iz svoje perspektive. Mi smo uvek negativci u očima drugih ljudi i samim tim naši postupci nas otkrivaju kakvi jesmo – započinje priču Miloš Timotijević.

Svaki lik u seriji krije neku tajnu pa i Željko Garčević. Glumac ne želi da otkriva o čemu je reč jer kaže da bi tako “ukrao ugođaj publici” da gleda seriju.

- Sa Olegom Novkovićem i Milenom Marković nikada nisam do sada sarađivao, a znao sam sve njihove dosadašnje opuse. Kad su me pozvali da se pridružim ekipi u drugoj sezoni, bio sam u fazonu: “Dajte mi samo što pre scenario.” Kada sam ga pročitao, odmah sam ih zvao i pristao na ulogu Željka.

Foto: Printscreen/instagram

 

Već posle prve epizode druge sezone shvatili smo da je serija vizuelno sasvim drugačija, brža je radnja i uzbudljivija je. Mnogi već sada prognoziraju da će doživeti veći uspeh nego prethodna sezona.

- Teško je to prognozirati i ne želim uopšte da licitiram na tu temu. Uvek u šta sam se ranije kladio da će dobro proći, nije tako bilo i obrnuto. Mislim da “Močvara 2” ima sjajnu medijsku propraćenost i dobro je što ide i na Superstaru i na RTS i to u udarnim terminima. Sve to mnogo znači.

Glumac sa nestrpljenjem očekuje premijere projekata koje je prošle godine snimao a to su: “Trag divljači”, “Metamorfoza” i ”Među bogovima”, a uskoro očekuje i snimanje nove sezone “Pevačice”.

- Znam da će se nove epizode “Pevačice” raditi, ali da li me ima u nastavku i koliko prostora ću imati, to stvarno ne znam. Sa nestrpljenjem očekujem “Trag divljači”. Ovaj film scenariste i reditelja Nenada Pavlovića je nešto sasvim drugačije od onoga što sam do sada radio. Nenad je po pripovetkama svog oca Živojina Pavlovića napisao scenario. Film će prvo imati festivalski život a premijeru očekujemo tek na jesen. Što se tiče ostvarenja “Među bogovima” sa velikim zadovoljstvom sam ga snimao. Sa Vukom Ršumovićem sam radio njegov prvenac “Ničije dete” i kada me je sada pozvao i rekao da nije velika uloga, ali da misli da bih je ja super odradio, odmah sam pristao. Vuk je moj prijatelj, a i smatram da je njegovo “Ničije dete” jedan od naših najboljih filmova u zadnjih par decenija.

Miloševa najupečatljivija uloga u dosadašnjoj karijeri je svakako rola Petrita Kocija u “Besi”. Iako se već uveliko piše scenario za treću sezonu serijala “Besa”, Miloš kaže da nema dozvolu da priča o tome.

Tokom snimanja serije glumac je savladao i albanski jezik, ali i bio u odličnoj fizičkoj kondiciji.

- Smatram da glumac uvek mora da bude u fizičkoj kondiciji. Nekada kondicija podrazumeva i višak kilograma, koje trebate da znate nositi. To nije nimalo lako.

Foto: ATA Images

 

Na konstataciju da izgleda bolje nego ikada i da nema ni kilograma viška, umetnik kaže:

- Ima, jer je korona učinila svoje. Trenutno ne vežbam ali moraću uskoro da počnem zbog nekih projekata koji se najavljuju u budućnosti. Priznajem da mi je to sa jedne strane i mrsko, ali sa druge strane se i radujem vežbama. Videćemo.

Preporučujemo: Dijagnoza Brusa Vilisa bila je ŠOK za njegovu MLADU suprugu: "Znali su da se njegovo zdravlje može pogoršati, a deca su im još uvek MALA "

Mnogi smatraju da nas je epidemiološka situacija sve unazadila.

- Ne bih rekao da nas je unazadila već promenila i to ceo svet – naglašava on.

Dok jedni tvrde da nas je korona upozorila da malo prikočimo i da je pravo vreme da svi postanemo bolji ljudi, drugi se ne slažu sa tim stavom.

- Nije stvar u tome da budemo dobri ljudi, nego celo društvo i način na koji razmišljamo o tome šta je život i kako funkcionišemo mi kao društvo i kao država je nešto što je najvažnije.

Foto: PrntScrn

 

Kultura i umetnost je potpuno devalvirana. Isplivalo je nešto sto se ne može nazvati kulturom, ali što se gleda i čini se da sve više i više tonemo.

- Internet je promenio vreme i moramo da budemo svesni toga. Platforme za gledanje filmova su promenile način na koji konzumiramo TV i filmski program. Ponuda je prevelika i od tolikih mogućnosti dosta često propustimo da gledamo sadržaje koji su veoma kvalitetni i u tome možda leži problem. Ali ako znate šta tražite, uvek ćete naći. I dalje se snimaju vrhunski filmovi i serije i proizvodi vrhunska umetnost, samo treba znati pronaći - zaključuje Timotijević.

Na konstataciju da se poslednjih godina često repriziraju domaće serije koje je snimao, Miloš se slaže i dodaje da je toga sve manje i manje jer se emituju novi projekti.

- Priznajem da sa nostalgijom uvek pogledam serije u kojima sam ja igrao. Sa nostalgijom prema vremenu kada sam imao mnogo manje godina - kroz osmeh zaključuje glumac.

ZDRAVKO ČOLIĆ U GAĆAMA! Pevač u top formi, vežbao, trčao, a onda je uradio nešto potpuno neočekivano i to naočigled svih!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading