MARKO JANKETIĆ KAKVOG NISTE IMALI PRILIKE DA VIDITE! Popularni glumac je imao različite uloge, ali ova je posebna!
Foto: Massnori Josida

Gledaoci imaju prilike da uživaju u drugoj sezoni serije "Močvara", a gledaoce pored osnovne misterije oko koje se i vrti radnja, intrigira i pevačka karijera lika kog tumači Marko Janketić.

Naime, u novim epizodama pratimo porodicu Karan, i najmlađeg brata Srđana Karana kog tumači Janketić, koji je mladi pevač željan slave i moći, koji se ženi za ćerku lokalnog uspešnog biznismena, a na čijoj momačkoj večeri se dešava ubistvo.

Već u prvoj epizodi, Janketić je zapevao pesmu Rođe Raičevića, a u nastavku smo čuli pesme koje su pravljene za njega.

Saša Milošević Mare je radio muziku, a kuriozitet je da za ovaj moderni narodnjak, tekst je pisala ovogodišnja dobitnica Ninove nagrade Milena Marković. Pesma se zove "Platio sam i još plaćam".

MARKO JANKETIĆ KAKVOG NISTE IMALI PRILIKE DA VIDITE! Popularni glumac je imao različite uloge, ali ova je posebna!

alo.rs/ilustracija

 

Marko Janketić se odlično snašao u pevačkoj ulozi, a to je prokomentarisala i Milena Marković.

Marko Janketić fantastično peva i on je pevao u seriji pesme koje sam ja pisala, a aranžman je uradio Saša Milošević Mare. Bilo mi je jako važno da napravimo jedan jasan, romantičan lik koji želi da uspe i da podigne sebe i svoju porodicu iz siromaštva i uopšte nisam imala nameru da se poigravam time. Napravili smo veoma ozbiljne narodne pesme, potresne. Vrlo je moguće da imamo hit. Pesme "Platio sam i još plaćam" i "Druže moj" ćemo čuti u četvrtoj i sedmoj epizodi - zaključila je ovogodišnja dobitnica Ninove nagrade.

CELA ESTRADA JE ZNALA, TO JE JAVNA TAJNA! Pevačica razvezala jezik o aferi Miroslava Ilića i Mirjane Antonović, evo šta je rekla

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading