SVI DETALJI ŠOK AFERE O KOJOJ SE ĆUTI! Katarina Radivojević bila je ljubavnica ovom moćniku, a sada je konačno sve isplivalo u javnost!
Foto: Ataimages

Prema pisanju medija bivši dečko Katarine Radivojević je nekadašji najmoćniji čovek Srbije.

Naime, reč je navodno o Zoranu Živkoviću, političkom funkcioneru koji je svojevremeno bio na poziciji premijera Vlade, a zatim i saveznog Ministra unutrašnjih poslova. U vreme najveće popularnosti Zoran je često punio novinske stupce, a najviše kada su ga dovodili u vezu sa Katarinom.

Pisalo se tada da je prva iskra između političara i glumice planula u niškom klubu gde je ekipa filma dočekivala pravoslavnu 2003, zajedno sa Živkovićem i njegovom porodicom. Nišlije su, navodno, brujale o njihovim glamuroznim provodima, pa i o tome da je Zoran Katarini obećavao stan i uloge u inostranstvu, kao i da su romansu okončali po njegovom napuštanju vladajućih redova. Da li je baš sve bilo ovako kako je pisano ne možemo sa sigurnošću da znamo, ali na osnovu glumičinih izjava možemo da zaključimo koliko se od tih dana promenio njen kriterijum po pitanju muškaraca.

SVI DETALJI ŠOK AFERE O KOJOJ SE ĆUTI! Katarina Radivojević bila je ljubavnica ovom moćniku, a sada je konačno sve isplivalo u javnost!

Alo.rs

 

- U mladosti sam teško pristajala na kompromise, sada mi je još teže. Međutim, mnogo brže shvatam ko je prava osoba za mene. Zaljubljujem se u dušu s moćnim intelektom. Dešava se da neko pokušava lažno da se predstavi, ali sada to mnogo brže prepoznam - pričala je glumica.

Nakon ministarskog mandata bivši dečko Katarine Radivojević nastavio je da živi i radi u Srbiji sa porodicom, ona, s druge strane, spakovala je kofere i odselila se u Ameriku, gde boravi i danas. U domovinu tek ponekad svraća da poseti porodicu i prijatelje.

SAOPŠTILA SAM DECI DA UMIREM! Nada Obrić o borbi sa opakim bolestima, a otkrila i kako se sada oseća!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Dc

14.03.2022 13:23

Slučajno, lično znam celu situaciju ! Katarina Radivojević je takav lupež od žene da je to strašno ...

Gradjanin

14.03.2022 14:09

Sta reci, bilo je lepo dok je trajalo.

Ma...

14.03.2022 14:37

... zabole nas za vezu... nego koliko to mi plaćamo za njeno zajebavanje po inostranstvu?

Zoran

14.03.2022 16:30

intelektualac sa koeficijentom 80 u prevodu debil.