GLUMICA KOJA JE OSVOJILA SRCE NAJVEĆEG NOVINARA! Dara Džokić nikada nije prebolela Tirketov gubitak, evo šta je rekla o svojoj ljubavi!
Foto: Printscreen/instagram

O privatnom životu Dare Džokić, jedne od naših najuspešnijih glumica, ne zna se mnogo, pa tako malo ko zna ko je bio njena najveća ljubav.

Dara je više od dve decenije uživala u srećnom braku sa novinarom Bogdanom Tirnanićem. Njihovu veliku ljubav iznenada je prekinula njegova smrt 2009. godine, a glumica ovaj gubitak nikada nije prebolela.

Glumica je između ostalog govorila o tome da joj Tirke nije davao da čita njegove tekstove, ali da je ona to krišom radila.

- Teško je živeti sa novinarom, to je najzanimljiviji deo života udvoje, ta stalna verbalna i neverbalna nadigravanja. Umeli smo i ćutanjem da komuniciramo - rekla je ona.

Podsetimo, Tirnanića su svrstavali u hroničare Beograda, govorivši da je on bio promoter duha i kulture, a njegova knjiga "Beograd za početnike" i danas važi za najčitaniju knjigu. Tirnanić, kako kažu nikada nikome nije zavideo, osim možda svom kolegi Momčilu Jokiću kome se posrećilo da popije viski sa velikom legendom Džonom Vejnom.

ANĐELA JOVANOVIĆ PROGOVORILA O ŽIVOTU SA DEČKOM SPORTISTOM Evo kako tata Gagi i mama Branka reaguju na njihovu vezu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading