ANĐELA JOVANOVIĆ PROGOVORILA O ŽIVOTU SA DEČKOM SPORTISTOM Evo kako tata Gagi i mama Branka reaguju na njihovu vezu!
Foto: Youtube/Printscreen

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš već dve godine uživaju u ljubavi, koliko i žive zajedno. Govoreći na tu temu, mlada glumica objašnjava kako na to gledaju njeni roditelji Branka Pujić i Gagi Jovanović. 

Kako kaže, oni su atletičara upoznali ubrzo nakon što je veza počela da cveta, pa i nisu mnogo dugo morali da joj veruju samo na reč. 

- Super su ga prihvatili, u samom startu. Moji roditelji imaju poverenje u moj izbor, a nisu ni morali dugo da mi veruju jer su ga brzo upoznali i saznali o njemu sve ono što i ja znam, ko je i kakav je.

- Apsolutno su srećni što imamo zdrav i normalan odnos - ispričala je Anđela, pa nastavila o tome da li je njen tata imao i kakav test za Dudaša. 

Vezuje ih sport!

- Ne znam da li je to test, ali su stalno igrali bilijar i stoni tenis i Mihail je išao da donosi drva za loženje. Možda je to bio neki test izdržljivosti kognitivnih i fizičkih sposobnosti. Šalu na stranu, obojica mnogo vole sport i tu su se spojili. Sada zajedno učestvuju u sportovima - otkrila je ona.

PEVAČ PRODAJE LUKSUZNU VILU ZA MILION! Miloš Bojanić uložio je 120.000 evra, a sada je otkrivena prava istina zašto mu je preko potreban novac!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading