Danica i Lazar Ristovski
Foto: Alo/Rajko Ristić/Alo!

Komšije Lazara Ristovskog i Danice Ristovski otvorile su dušu i progovorile o nekim detaljima iz njihovog privatnog života koji i nisu bili baš poznati javnosti.

Naime, kako oni kažu, mesecima se šuškalo da glumac ima neku mlađu i da ga u kraju nisu videli mesecima.

Pa videli smo da se nešto čudno dešava. Lazara odavno nismo videli, samo Danicu, a i nju retko jer snima dosta. Lazar je veliki šmeker. Danica je prava dama uvek sređena. Bilu su pravi par. Ali, onda je po kraju počelo da se šuška da su se razišli. Svi smo bili u šoku. Onda je počelo da se šuška da možda ima neku mlađu? Ko zna šta se tu izdešavalo - počinje priču jedna starija gospođa, koja dodaje:

- Lazar je otišao za Crnu Goru gde imaju kuću i brod, a Danica se vratila snimanju serije. Sigrno ih nismo viđali zajedno, tri, četiri meseca. Vidimo da dolaze sinovi kod nje, kao i snajke. Ali, od Lazara ni traga ni glasa - ističe ona.

ŠUŠKA SE DA IMA MLAĐU, NIJE TU MESECIMA! Isplivali novi šokantni detalji o razvodu Danice i Lazara Ristovskog!

Rajko Ristić/Alo!

 

U kraju su takođe rekli, da je Lazar baš ozbiljan i da su odmah primetili da nešto nije kako treba.

On je znao da se komšijama uvek lepo javi sa osmehom, da popriča, ali poslednjih meseci pre nego su se rastali, uvek je bio ozbiljan, uđe u kola i nikom se nije javljao. A kada mu se neko javi, samo mahne i kaže da žuri. Priča se da mu je smetalo što Danica snima po 12 sati i što nikada nije kod kuće. Kada dođe, umorna je odmah zaspi, a onda iz kuće izađe u 6 ujutro. I tako poslednjih dve godine. Baš mu je to smetalo, pa je se posvetio festivalu sa sinom koji radi, a kada ima vremena ode i do Crne Gore - kaže jedna komšinica.

SA NJIM NE PRIČAM KADA SE KAMERE UGASE! Dosta se spekulisalo, a sada je Ceca konačno progovorila o odnosu sa ovim članom žirija!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Suuudz

18.02.2022 11:47

Ne, nego ce da trazi stariju. Babu ima i kod kuce