OVO JE SNAJKA LAZARA I DANICE! Takođe je poznata glumica, pojavom ostavlja bez daha, a njihovog sina je upoznala na nesvakidašnji način! (FOTO)
Promo

Danicu Ristovski domaća publika je zavolela u seriji "Igra sudbine", kao tetku Lilu, a malo se ko seća da je njena snajka Teodora imala epizodnu ulogu u ovoj sapunici.

Iako je imala epizodnu ulogu u seriji "Igra sudbine" gde je tumačila medicinsku sestru koja je zamenila glavne aktere Aleksu i Luku Kanačkog, odnosno Stevana Piala i Luku Racu, Teodora Ristovski je ostala itekako zapažena.

Teodorina majka je Draga Živanović, glumica, dok je otac violončelista Tešman Živanović.

Stalna članica Pozorišta “Boško Buha”, nesvakidašnjom lepotom privlači pažnju, a kako je rasla u umetničkoj porodici, već od malena je znala šta će biti njen životni poziv.

Petrovi roditelji, glumci Danica i Lazar Ristovski i moja majka Draga Živanović u isto vreme su studirali glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, doduše, u tri različite glumačke klase. Moj otac, violončelista Tešman Živanović svirao je u Lazarovom prvom filmu “Belo odelo”, potom i u predstavi “Svakodnevno pozorište” u kojoj je igrala Danica. Sve se to se dešavalo dok se Petar i ja nismo poznavali. Onda su se naše majke jedne jeseni srele kod Doma omladine i slatko se ispričale, između ostalog i o deci. Dogovorile su se da popiju kafu, ne sluteći da će je piti godinu dana kasnije kao majke dece koja su u ozbiljnoj vezi – rekla je ranije za “Gloriju” Teodora. A jednom prilikom je Petar otkrio kako je prošao prvi susret s njenim roditeljima:

Prvo sam imao prilike da se nađem u društvu Teodorine majke, skuvala je sjajnu domaću kafu, a sa ocem sam se odmah prepoznao na liniji humora i pozitivnog stava prema životu. Brzo smo postali prijatelji - rekla je ona.

Teodora i Petar će krajem avgusta obeležiti sedam godina braka.

Ovo dvoje talentovanih ljudi venčanje su priredili na reci u Beogradu, na jednom prelepom splavu.

- Bio je to najluđi dan u mom životu koji se ne da prepričati. Verujem da će ga svi naši prijatelji i porodice pamtiti po neverovatno dobrom raspoloženju, neumornom igranju i mnogo ljubavi - prisetila se tada glumica.

Podsetimo, vest da su se posle više od 40 godina braka razveli Danica i Lazar Ristovski ostavila je sve u šoku. Tokom dugogodišnje zajednice njih dvoje su dobili dvoje dece Petra koji je reditelj i Jovana, koji je počeo da se bavi glumom.

POBEDILA RAK, PA IGRALA GOLA! Poznata glumica se na nesvakidašnji način pohvalila fanovima nakon borbe sa opakom bolešću!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading