ANDRIJA I ALEKSANDRA NESTRPLJIVO IŠČEKUJU PRINOVU! Glumački par otkrio koje ime su odabrali za naslednika, pa sve iznenadili svojim izborom!
Alo

Glumci i emotivni partneri Aleksandra Sandra Tomić i Andrija Milošević sitno broje do trenutka kada će postati roditelji, a sada su otkrili kako će im se zvati sin. 

Naime, njih dvoje su za otkrili da će im se naslednik zvati Relja, kao i da jedva čekaju da ga uzmu u ruke.

Muško lično ime Relja je tradicionalno srpsko ime koje je slovenskog porekla, i smatra se da je nastalo još u srednjem veku, a njegova popularnost je u poslednjih nekoliko decenija ponovo porasla na jedan zavidan nivo.

Najverovatnija prenesena značenja imena Relja su - "osoba koja hrli prema svojoj sreći",  "onaj koji je sjajan i vredan kao zlato", "onaj ko je vredan divljenja i poštovanja". 

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, Aleksnadra je nedavno otkrila da je u trudnoći dobila dijabetes, a Milošević je sa ponosom rekao da je njegova draga trudnoću herojski podnela.

- Sve je herojski podnela. Protiče sve super. Ona je vrlo disciplinovana. Sve dobro oraganizuje. Ja sam dosta lenj. Mislim na klopu, uopšte organizaciju života. Sve ona to vodi, a ja obavljam teške radove. Te fizičke radove. Donesi, ponesi, povezi - ispričao je kroz osmeh Andrija, a Aleksandra je otkrila da je tokom trudnoće dobila dijabetes i da je morala da vodi računa o ishrani.

Alo

 

- Moram da vodim računa o kalorijama. Zato što sam tokom trudnoće dobila trudnički dijabetes koji je nadam se privremeni. Kažu da je to česta pojava. Ne bih o tome da pravim nikakav bauk. Ali mora da se vodi računa o unosu ugljenih hidrata, da se malo smanji - rekla je glumica.

ISPLIVALE SU NEKE STVARI KOJE SE NISU TREBALE DESITI! Pevačica je umrla u mukama, a njena majka je sada otkrila potresne detalje

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading