DA LI PREPOZNAJETE NAŠU GLUMICU SA SLIKE? Bila je udata za svog kolegu, čija iznenadna smrt je sve ostavila u šoku!
Foto: Printscreen/instagram

Glumica Anastasia Anja Mandić rođena je i odrasla u Beogradu u umetničkoj porodici.

Naime, njena baba je bila glumica, a deda joj je bio Aleksandar Ognjanović, pozorišni reditelj i osnivač Beogradskog dramskog pozorišta. Njena majka Ognjanka Ognjanović je takođe glumica, a otac Predrag Radojković je bio baletski igrač.

Nakon razvoda od njenog oca, majka joj se udala za glumca Miloša Žutića, a otac joj se oženio majkom glumca Milana Kalinića. Anja je odrasla sa Milanom, kao i sa koleginicom Katarinom Žutić, Miloševom ćerkom.

Anastasia se 2004. godine udala za slumca Milorada Mandića Mandu sa kojim je dobila sina Andriju, a u braku su bili sve do njegove iznenadne smrti 2016. godine.

Anju smo imali priliku da gledamo u nekim popularnim domaćim filmovima i serijama, kao što su: “Srećni ljudi”, “Selo gori, a baba se češlja”, “Senke nad Balkanom”, “Šifra Despot”, “Sinđelići”, “Azbuka našeg života” i drugim.

Ona je nedavno na Instagramu podelila fotografiju sa svoje mature i oduševila mnoge, a ljudi su konstatovali da je oduvek bila jako lepa, te da bi je lako prepoznali.

STISAK RUKE ILI BUNDA OD NERCA?! Tina Ivanović progovorila o ljubavi sa dugogodišnjim suprugom, pa otkrila kakva joj iznenađenja priređuje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading