PRETERAO JE SA ALKOHOLOM Isplivali detalji nesreće u kojoj je poznati srpski glumac vozio pijan i zakucao se u banderu (FOTO)
192/printscreen

Glumac Radoje Čupić, koji je sinoć doživeo nesreću u kojoj na svu sreću nije povređen - imao je čak 1.82 promila alkohola u krvi! Da podsetimo, nesreća se dogodila sinoć na putu Bački Petrovac - Kulpin.

- Udes se dogodio u 20,45 časova kada je glumac išao iz Bačkog Petrovca ka Kulpinu. Vozio je brzo, izgubio kontrolu, sleteo sa puta. Čupić je, kako je alkotestom utvrđeno, vozio pijan i u krivini je izleteo sa puta i udario u banderu. Na svu sreću, nije povređen, a policija koja je došla na uviđaj morala je da ga odvede na trežnjenje jer je naduvao 1.82 promila alkohola - priča izvor:

192/printscreen

 

Priča majke deteta preminulog od opekotina je krajnje sumnjiva - Alo.rs

- Glumac se čak u jednom momentu našalio i policajcima rekao da ga "sačekaju da ode kući po još litar rakije koju može da pije u pritvoru" - navodi sagovornik i dodaje da na skali pijanstva 1.8 promila alkohola u organiz spada u veoma teško pijanstvo.

Čupiću je određeno trežnjenje u periodu do 24 sata, posle čega je sproveden u Prekršajni sud u Bačkoj Palanci.

Policajac u penziji stradao u požaru na Savskom vencu - Alo.rs

Interesantno je da je Čupić samo dan pre nesreće napunio 64. godine.

Radoje Čupić publici je poznat po brojnim ulogama u popularnim ostvarenjima. Publika je mogla da ga gleda u seriji "Koreni", "Švindleri", "Klan", "12 reči", "Nemanjići", "Južni vetar", "Tajkun", "Državni službenik", "Vojna akademija", "Ubice mog oca"... Poslednja uloga na velikom ekranu bila mu je u filmu "Vikend s ćaletom".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading