JA NE ZNAM DA TRPIM! Glumac se razveo od koleginice sa kojom je dobio ćerku, a sada su objavili zajedničku fotografiju i sve šokirali! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Glumac Slaviša Čurović je bio u braku sa koleginicom Tijanom Čurović, sa kojom je dobio ćerku Taju. Njih dvoje već izvesno vreme nisu zajedno, a da su u sjajnim odnosima i nakon razvoda govori i njegova objava na društvenoj mreži Instagram.

Slaviša je, naime, objavio fotografiju sa bivšom suprugom i njihovom naslednicom, a njihovi osmesi govore u prilog tome da su u skladnom odnosu.

"Predivni ste ovako zajedno", "sjajno", "prelepi" , su samo neki od komentara.

JA NE ZNAM DA TRPIM! Glumac se razveo od koleginice sa kojom je dobio ćerku, a sada su objavili zajedničku fotografiju i sve šokirali! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Slaviša je u jednom intervjuu govorio o razvodu, te istakao da će svaki brak propasti ukoliko se ne poštuju "prave vrednosti".

- U društvu gde je jednoj ženi važniji kućni ljubimac, pas, nego muž možete očekivati samo debelu propast. U društvu gde je muškarcu važnija karijera od porodice, možete očekivati samo rasulo. Kada te dve stvari spojite, sa teškim sticanjem novaca, vi dobijete razvod - rekao je Čurović svojevremeno pa dodao:

 

 

- Bolje je trpeti – zbog Boga. Ja nisam onaj koji zna da trpi, tako da sam ja pogrešna adresa. Ja bih znao kako, ali ne bih mogao sebe da naučim, kao što i nisam. Opet ću ponoviti – više se šeta pasa po ulici nego dece, pa se posle pitamo što nestajemo kao narod.

RANA KOJA NIKAD NE ZARASTE! Aleksandra Prijović ovo nikako ne može da preboli!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Rade

29.09.2023 07:55

Ostavio je ženu jer joj je bio važniji pas od njega. Posle 7 godina joj se vratio zbog ćerkinih suza. Sudbinu psa ne znamo. Verovatno se, posle smrti psa ponovo rodila ljubav. Dok jednom ne smrkne drugom ne svane. O kakva jadna i bedna ljubavna priča. 💔🦮🥰🐕‍🦺😍🐕🎭👥🤕😅😂🤣😇