UOČILA JE MODRICE, BILO JE ZABRINJAVAJUĆE! Glumica Dostana Nikolić (21) je umrla od teške bolesti, a porodica je verovala u njeno izlečenje!
Printscreen

Glumica Dostana Nikolić (21) izgubila je bitku sa akutnom leukemijom protiv koje se borila, a pre samo tri nedelje porodica je imala nadu u njeno izlečenje.

- Doksi je moja mlađa sestra, studentkinja na Akademiji u Novom Sadu. Pre nekog vremena uočila je modrice i hvala univerzumu, brzo uradila analize koje su pokazale toliko zabrinjavajuće rezultate da je zadržana na Urgentnom a kasnije prebačena na Klinički na hematologiju. Ali, što bi rekla njena doktorka, na vreme. Ovo je prapočetak bolesti - izjavila je tad njena sestra Maša.

UOČILA JE MODRICE, BILO JE ZABRINJAVAJUĆE! Glumica Dostana Nikolić (21) je umrla od teške bolesti, a porodica je verovala u njeno izlečenje!

Printscreen

 

- Doksi ima najdivnije lekare koji nas uveravaju da je borba pred nama ozbiljna, ali da postoje i šanse za izlečenje - dodala je Maša tada.

Podsetimo, Dostana je glumila u nekoliko domaćih serija, a studirala je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. I njene starije kolege su se angažovale u njenoj borbi i prikupljanju krvi, ali joj nažalost nije bilo spasa. Oni su pre nekoliko nedelja na svojim društvenim mrežama delili problem sa kojim se Dostana suočuila i apelovali na građane da daju trombocite B krvne grupe, kako bi joj pomogli.

VILA OD 240 KVADRATA U ELITNOM DELU! Otkriveno kome je Čeda Čvorak prodao luksuznu nekretninu, svet bruji o njemu, a Srbija je ponosna!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading