MUŠKARCI ODLEPILI ZBOG GOLIH BUTINA LIDIJE VUKIĆEVIĆ! Glumica pokazala telo od milion dolara, mreže se usijale od komentara!
Foto: Printscreen/instagram

Glumica Lidija Vukićević svojim izgledom u 59. godini na kom joj zavide znatno mlađe devojke, ne prestaje da iznenađuje javnost.

Novim izazovnim fotografijama koje je objavila na svom Instagram profilu izazvala je veliki broj komentara.

MUŠKARCI ODLEPILI ZBOG GOLIH BUTINA LIDIJE VUKIĆEVIĆ! Glumica pokazala telo od milion dolara, mreže se usijale od komentara!

Foto: Printscreen/instagram

 

Njeni pratioci često uživaju u izazovnim kadrovima, a sada je odlučila da ih raspameti sa fotografijom na kojoj pozira pored kamina u beloj kratkoj haljini, istakavši svoje ocrtane butine.

Njeni pratioci ostali su bez teksta kada su videli sliku glumice, a komentari na račun njenog izgleda su se samo ređali.

- Divno, prelepa si, ti si posebna, ma, te noge, goriš - samo su neki od komplimenata koje je Lidija dobila na račun svog fantastičnog izgleda.

RADOJIČIĆ PROGOVORIO O FINANSIJSKIM PROBLEMIMA: Imam dete, ne mogu da živim samo od glume, moram da se bavim još nekim stvarima!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Cccc

29.01.2022 16:02

Toliko odlepljenih muškaraca koje je nemoguće zalepiti, svet još nije video.

Zoran

29.01.2022 18:44

Matora babetina, nezrela,sa dzunglom na glavi,. Majka je, kako je nije sramota, bruka decu. Smeju joj se svi i sazaljevaju.

Sale

30.01.2022 09:48

Ostao je još vrat da se smežura i onda da prebaci šal preko njega i da se kompletira.

Ssss

30.01.2022 17:25

Svi komentari su napisani od strane ljubomornih ljudi haha.Zavis i ljubomora pisu to.Zena je TOP

Topalko

11.04.2022 09:03

Da ima 20 god pa da neko bude ljubomoran,a i sto bi. Lidija je baba i trebala bi da se ponasa u skleu svojih godina a ne kao neka siparica.